E bine să mergi într-un oraş şi să ai cu cine să bei o bere

Unul dintre cele mai faine lucruri pe care mi le-a adus blogging-ul a fost posibilitatea de a cunoaşte oameni. Când am început să discut şi cu bloggeri din alte oraşe în afară de Focşani, mi-am dat seama câte uşi îmi deschide pasiunea asta a mea pentru scris.

Aşa se face că bloggerii, pe lângă abilităţile de scriere, îşi dezvoltă şi abilităţi de gazde bune în momentul în care cineva le vizitează oraşul. Nu te obligă nimeni să ieşi la o bere cu un blogger care vine în oraşul tău, dar o faci pentru că-ţi place să comunici cu oameni din toate părţile şi pentru că ştii că atunci când tu îi vei vizita oraşul, el va face la fel.

E tare fain să mergi într-un oraş în care n-ai mai fost şi să ai acolo pe cineva dispus să te îndrume sau să te ţină de vorbă cât ai tu de hoinărit pe-acolo.

Am observat tendinţa asta în majoritatea grupurilor de oameni pe care-i leagă o pasiune. Şi între biciclişti lucrurile stau tot cam la fel: eşti biciclist şi treci prin Focşani? Dă-mi de ştire, că poate pedalăm împreună.

Nu ştiu ce faceţi voi de obicei, dar tare bine-ar fi să vă găsiţi un grup de oameni pe care să vă bazaţi când plecaţi din oraşul vostru, dar şi care să se poată baza pe voi când vă vizitează urbea. Pentru că dincolo de sentimentul special de apartenenţă la un grup, o să te bucuri şi că poţi schimba o vorbă cu cineva într-un loc nou.

hippie people @ zonga party

3 Comments

  1. Adrian Anghel 17 iulie 2013
    • Cristian Florea 17 iulie 2013
  2. hary 22 iulie 2013

Leave a Reply