București: eMAG promite să-ți dea livrare gratuită pentru un an de zile dacă nu-ți ajunge coletul a doua zi

Unul dintre motivele pentru care cei de la Domino’s Pizza au devenit atât de cunoscuți a fost faptul că la un moment dat au lansat o campanie în care promiteau că-ți livrează pizza în doar 30 de minute de la comandă. Și că dacă nu reușesc s-o livreze, nu mai plătești pentru acea pizza.

Campania a fost genială, din punctul meu de vedere, pentru că reușea să transmită simplu unul dintre cele mai mari avantaje ale lor din acel moment: livrarea rapidă.

Ei bine, avantajul de livrare rapidă îl are și eMAG, pentru că în ultimii ani a investit enorm de mult în sistemele de livrare, iar asta a dus chiar la schimbarea modului în care se livrează produse comandate online în România.

Țin minte cât de încântat am fost acum vreo doi ani când am descoperit că pot să-mi ridic produsele eMAG de la un sediu al Poștei Române, eu stând destul de aproape de un Oficiu Poștal partener. Acum e și mai simplu, că am un easybox vizavi de bloc și tot ce trebuie să fac pentru a-mi ridica produsele comandate este să traversez strada. Am testat easybox-ul chiar de Black Friday, iar a doua zi dimineață produsele mă așteptau acolo.

Acestea sunt doar două dintre lucrurile pe care le-a făcut eMAG pentru a ușura procesul de livrare. Pentru că nu toți își doresc să primească produsele la ușă sau să-și facă programul în funcție de când poate ajunge curierul, acum ai mai multe variante cu care poți lucra.

Iar pentru că eMAG se poate lăuda cu livrarea rapidă și pentru că are foarte mare încredere în aceasta, a lansat o campanie care sună cam așa: Comanzi la orice oră produse mici sau medii de pe eMAG, iar dacă nu-ți ajung până a doua zi primești livrare gratuită la orice comandă pe care o faci până la finalul lui 2020.

Practic, vorbim despre o promisiune care vine și cu responsabilitate din partea lor, dar și cu disponibilitatea de a oferi ceva în schimb dacă lucrurile nu se întâmplă așa cum au promis.

Cine este eligibil spre a primi livrare gratuită pentru un an de zile

Orice persoană fizică sau juridică, cu excepția clienților Corporate, care comandă un produs mic sau mediu în București. E simplu să-ți dai seama dacă produsul pe care vrei să-l comanzi este eligibil, pentru că pe pagina produsului vei vedea un mesaj care îți povestește despre campanie, ca în fotografia de mai jos.

București: eMag promite să-ți dea livrare gratuită pentru un an de zile dacă nu-ți ajunge coletul a doua zi

eMAG promite că livrează a doua zi (inclusiv în weekend) orice produs mic sau mediu care este vândut de eMAG (deci nu intră în calcul și partenerii din marketplace) și se află în stoc. Mai mult, dacă faci comanda în weekend, va trebui să bifezi serviciul de „Livrare în weekend” ca să iei parte din campanie.

Nu în ultimul rând, trebuie să știi că promoția e valabilă până pe 20 ianuarie 2020, deci până atunci ai timp să comanzi ca să fii eligibil pentru premiu. 👍🏼

Găsești aici mai multe detalii despre campanie, alături de regulamentul complet.

București: eMag promite să-ți dea livrare gratuită pentru un an de zile dacă nu-ți ajunge coletul a doua zi
Tags:

One Response

  1. cristibax 15 ianuarie 2020

Leave a Reply