Eu văd Halloween-ul ca pe o oportunitate

halloweenSerios. Azi toată lumea vorbeşte despre Halloween. Peste tot! Fie că s-au hotărât să-l sărbătorească în weekend sau nu, azi sigur vor auzi cu toţii de faptul că se termină luna octombrie şi, aşa cum ne-am obişnuit de câţiva ani încoace, împrumutăm sărbătoarea de Halloween, ca să nu spună nimeni că Dracula vine din ţara noastră, iar noi nu ştim să fim scary.

Lăsând introducerile la o parte, mie Halloween-ul mi se pare o ocazia de promovare extraordinară pentru orice fel de firmă.

Astăzi n-ar strica nişte oferte monstru, sau, nu ştiu, nişte mesaje de groază pe paginile de Facebook ale brandurilor. Mi se pare destul de la îndemână să gândeşti un mesaj, o poză, sau un film pe un anumit subiect şi să-l faci în aşa fel încât să se viralizeze.

Nu ştiu cum vedeti voi Halloween-ul, dar dincolo de dorinţa de costumaţie a fiecăruia, este un subiect despre care se vorbeşte foarte mult, iar cine ştie cum să vâneze astfel de momente, ar avea numai de câştigat. Părerea mea.

Lasă un comentariu

5 comentarii

 • Tudor 31 Oct 2012, ora 10:44

  Mi-as dori sa nu mai neglijam propriile obiceiuri in favoarea celor externe mediatizate excesiv.

  • Cristian Florea 31 Oct 2012, ora 10:59

   Aşa ar arăta o lume ideală, dar pentru că nu putem face asta, eu cred că ar fi mai bine să profităm de ocazia care ni se oferă.

 • Alina 31 Oct 2012, ora 13:08

  Eu nici nu sarbatoresc acest obicei. Nu e genul meu si nu e deloc romanesc. De ce oare trebuie sa facem si noi toate obiceiurile din america?

  • Cristian Florea 31 Oct 2012, ora 20:52

   Că unora li se par mai cool.

 • RR 31 Oct 2012, ora 15:50

  Halloween-ul e o porcarie, si un circ, a trecut de mult de partea copilareasca (copii costumandu-se si etc., foarte normal pt. naivitatea lor), acum vezi oameni in toata regula strambandu-se si imbracandu-se cu niste carpe care stau ca naiba pe ei, pe langa faptul ca e foarte penibil, e si foarte scarbos, personal nici nu am deschis televizorul zilele astea numai din acest motiv. In rest, da, e o perioada foarte productiva, numai buna de promovare, sunt prosti la orice colt de strada care inghit si se incanta la acest gen de maimutareala americana cum e Halloween-ul.