Eurosport a lansat un concurs pentru cicliștii amatori. Uite cum te poți înscrie

Eurosport, în parteneriat cu Strava, aplicația mobilă care măsoară numărul de kilometri pe care-i parcurgi pe bicicletă, a lansat un concurs pentru cicliștii amatori, care îți poate aduce niște experiențe grozave.

Concursul are 3 provocări și ai timp să rezolvi aceste provocări pe parcursul unei luni de zile. Fiecare provocare are premiile ei, deci nu trebuie să le rezolvi pe toate ca să poți câștiga. Hai să vezi despre ce e vorba:

Iunie 2017 – Provocarea „Al 10-lea Coechipier”

Dacă pedalezi în luna iunie cel puțin 100 de kilometri într-o singură tură și înregistrezi parcursul cu Strava, poți câștiga un weekend în baza de pregătire a echipei Trek-Segafredo.

Iulie 2017 – Provocarea „Munților”

Ca să te înscrii la Provocarea „Munților” trebuie să urci un total de 5.500 de metri diferență de nivel pe bicicletă, pe tot parcursul lunii iulie. Avantajul e că de data asta nu trebuie să faci provocarea dintr-o singură tură, ci o poți face în câte antrenamente dorești. Dar 5.500 de metri nu-s puțini, oricum. :D Sunt puse în joc trei locuri de participant în Maratonul Ciclist Ötztal, din Austria, una dintre competițiile de top din Tirol și una dintre cele mai dificile curse.

 August 2017 – Provocarea „Competiției Internaționale”

Pentru luna august, provocarea e să pedalezi cel puțin 30 de kilometri pentru țara ta, iar la finalul competiției Eurosport va dezvălui ce națiune a pedalat cea mai lungă distanță pe parcursul întregii luni. Dacă România va fi pe primul loc, vei putea câștiga un loc VIP în mașina oficială a unei echipe, într-o etapă din Turul Spaniei (Vuelta a España).

De menționat e faptul că fiecare premiu va fi ales prin tragere la sorți. Mai multe detalii despre competiția pe care Eurosport și Strava au făcut-o pentru cicliștii amatori, găsești aici. Mie mi se pare o ocazie bună de a scoate mai mult din turele pe care le faci cu bicicleta. Acum ai și alte obiective, în afară de cel de a te relaxa mergând pe biclă.  ?

EUROSPORT concurs pentru cicliștii amatori

One Response

  1. Vacaru Adrian 10 septembrie 2017

Leave a Reply