La ce evenimente de social media poți participa în 2019

Obișnuiesc să promovez destul de des pe blog evenimentele de social media la care particip și mereu apar persoane care-mi spun că ar fi fost bine să le zic mai din timp de eveniment, că și-ar fi organizat programul în așa fel încât să participe și ei.

Pentru că articolul din 2018 cu evenimentele de social media la care poți participa a avut un impact foarte bun în rândul celor care au răbdare să citească ce mai scriu eu pe-aici, m-am gândit că ar fi binevenit un articol asemănător și în 2019. Așa că iată-l. :D

Reiau ceea ce ziceam și anul trecut, faptul că ceea ce fac eu ca să nu ratez niciun eveniment de social media care mă interesează este ca la început de an să-mi notez în calendar absolut toate evenimentele de social media care m-ar putea interesa. Fie că voi putea merge la acele evenimente sau nu, dacă le-am salvat în calendar, mi-e mai simplu să decid dacă particip în momentul în care se apropie evenimentul.

În zona de organizare de evenimente de social media, cei mai importanți jucători pe piața din România sunt Evensys și Revista Biz. Ei au grijă ca în fiecare an să adune comunitatea de oameni pasionată de online și să ne ajute să ne cunoaștem și să învățăm fiecare din experiența celuilalt.

Așadar, dacă vrei să participi la evenimentele de social media din România, ar trebui să fii sigur că de-acum încolo, la fiecare început de an, o să cauți calendarul evenimentelor Evensys și Biz, ca să fii sigur că-ți notezi tot ce se întâmplă, făcând mai mici șansele de a rata ceva din cauză că n-ai știut că o să aibă loc.

Ca să-ți fie mai ușor, am notat mai jos calendarul evenimentelor organizate de Evensys și Biz. Unele dintre ele nu au încă setată data exactă, dar știi luna în care se vor întâmpla, așa că îți poți nota în calendar că la începutul acelei luni (sau cu două săptămâni înainte) trebuie să te interesezi și să vezi exact în ce zile va fi evenimentul respectiv. Așadar, iată lista:

Evensys

Pentru a vedea lista întreagă de evenimente Evensys, fie că au legătură cu social media sau nu, te invit pe această pagină.

Revista Biz

* link-ul face trimitere către site-ul din 2018, ca să poți vedea despre ce va fi vorba la eveniment. Când vor fi lansate versiunile din 2019 ale site-urilor, voi actualiza articolul.

Dacă vrei să vezi lista completă de evenimente organizate de Revista Biz, fie că au legătură cu social media sau nu, te invit pe această pagină.

Sper să ne vedem la cât mai multe evenimente din lista de mai sus, iar dacă am uitat ceva, te rog să-mi spui. :D

One Response

  1. Valentin Vesa 13 februarie 2019

Leave a Reply