Existăm și-o să avem bandă! Merităm!

Existăm și-o să avem bandă! Merităm! 1 | Cristian FloreaAm pedalat vreo 20 – 30 de kilometri prin Bucureşti de când anunţam că sunt pe două roţi şi până acum.

Am observat, în puţinii kilometri pe care i-am parcurs, că mare lucru nu poţi face pe pistele pentru biciclete. Îmi era milă de roţile mele când simţeam prin ce gropi trebuie să treacă, motiv pentru care am hotărât să merg pe marginea carosabilului. Am dat peste destui şoferi tâmpiţi care mă claxonau fără motiv, sau se băgau în faţa mea, deşi dintre noi doi aveam amândoi cam aceleaşi drepturi în trafic.

Sâmbătă, pe 27 decembrie, de la 10:30, ne strângem, împreună cu bicicletele noastre, în Piaţa Alba Iulia din Bucureşti pentru a mărşălui şi a ne cere drepturile care ni se cuvin, adică o bandă făcută pe carosabil special pentru noi, cei cărora ne place să pedalăm. Şi, totodată, să reclamăm ineficienţa celor 100 de kilometri de piste amplasate pe trotuare și declarate ilegale de către Brigada Rutieră București.

Mai multe detalii despre eveniment puteţi găsi aici, iar dacă doriţi să circulaţi pe bicicletă fără riscuri şi probleme în Bucureşti, vă aşteptăm sâmbătă în Piaţa Alba Iulia.

Leave a Reply