Facem o proiecţie de film pentru bloggeri. Vrei să vii?

Ca şi anul trecut, am ales să fim parteneri cu Kooperativa 2.0 la singurul festival de film documentar dedicat drepturilor omului din România, pe numele său, One World Romania.

Anul trecut am făcut o proiecţie dedicată bloggerilor şi ne-a plăcut foarte tare cum a ieşit. Ne-am uitat la un film despre cum doi bloggeri din China au pornit prin ţară ca să scoată la iveală nişte poveşti pe care presa chineză le ignoră. A fost foarte captivant şi am mai învăţat câte ceva despre libertatea de exprimare cu ocazia asta.

Pentru că ne-a plăcut şi ni s-a părut util, vrem să repetăm şi în acest an isprava, aşa că pe 10 martie vrem să strângem o gaşcă de bloggeri la proiecţia documentarului Killswitch, care vorbeşte despre libertatea internetului şi care câştigat vreo 5 premii la diferite festivaluri din Croaţia, Olanda, Suedia şi Statele Unite.

Dacă vrei să participi la proiecţia specială dedicată bloggerilor, anunţă-mă, te rog, printr-ul mail la contact@cristianflorea.ro. Participarea e gratuită, dar locurile sunt limitate. :D Vom face proiecţia pe 10 martie, undeva în jurul orei 18:00.

A, iar dacă vrei să participi la festival, avem nişte premii pentru bloggerii care scriu despre asta.

Leave a Reply