Ce faci cu un Smart TV dacă n-ai cablu

Acum vreo lună de zile m-am gândit să-mi cumpăr un televizor. N-aveam de gând să-mi iau Smart TV, dar voiam să fie de 80cm. Am văzut că era la eMag un Toshiba de 80 cm, Smart, cu puţin peste 1000 de lei, moment în care m-am gândit că nu pot să ratez oferta.

smart tv toshiba 32W3433DGAm fost tare încântat de faptul că-i Smart, deşi nu mă mai jucasem niciodată pe aşa ceva. Nu am cablu, deci motivele principale pentru care îl voiam erau ca să mă pot uita la filme mai bine şi ca să pot juca FIFA pe un ecran mai mare (ştiu sigur că băieţii mă înţeleg la partea cu FIFA).

L-am luat, apoi am început să văd ce ştie. Îmi place foarte tare că pot să-l conectez prin wireless la calculator şi apoi să ascult muzică sau să văd clipuri din PC prin intermediul televizorului. Totodată, îmi place că prin wireless pot face o conexiune YouTube între PC şi televizor şi pot face pe calculator nişte playlisturi care să ruleze direct pe TV. Dar dacă am PC-ul închis, pot şi din aplicaţia YouTube să ascult diverse piese. Nu mă aşteptam la asta când l-am cumpărat, dar îmi place foarte tare.

Am şi Deezer, Aupeo (un radio online cu nişte piese super tari. Nu auzisem de el până când n-am deschis televizorul) şi câteva aplicaţii de văzut filme online, plus nişte jocuri (gen Tetris, Snake etc.). N-am învăţat încă cum să fac în aşa fel încât televizorul să fie second screen pentru laptop prin WiFi, fără cablu HDMI, dar nu mă grăbesc.

Experienţa vederii filmelor e alta acum şi mi se pare o achiziţie grozavă. În prima seară, în timp ce făceam diverse la calculator, am lăsat să ruleze un concert Metallica şi unul McAuley Schenker Group şi nici nu vă închipuiţi cât de fain a fost. Concluzia ar fi că un Smart TV nu-i un lucru fără de care nu poţi trăi, mai ales dacă nu ţi-ai pus cablu, dar dacă-l ai şi reuşeşti să-l conectezi la gadgeturile din casă, îţi face viaţa puţin mai uşoară. :D

10 Comments

 1. doru 13 septembrie 2014
  • Cristian Florea 16 septembrie 2014
 2. Filantropiu 16 septembrie 2014
  • Cristian Florea 16 septembrie 2014
 3. Clau 10 ianuarie 2015
 4. solo 20 mai 2016
 5. ady 20 mai 2016
 6. Andreea 6 februarie 2017
  • Cristian Florea 8 februarie 2017
 7. Emilia 14 iulie 2018

Leave a Reply