Fără ea probabil n-aş fi învăţat să schiez

Am scris de câteva ori pe Facebook şi pe Twitter că pe pârtia Arena Platoş de la Păltiniş se pune cea mai bună muzică pe care ţi-ai putea-o dori în timp ce practici un sport. Când urci cu teleschiul, în loc să te gândeşti la cât de obosit eşti şi la cât de stângaci ai luat ultimul viraj, începi să fredonezi fără să-ţi dai seama melodiile care se aud în difuzoare, iar până sus eşti deja pregătit din punct de vedere moral pentru următoare încercare de a te perfecţiona.

Pentru mine contează foarte mult ce muzică ascult în timp ce desfăşor o activitate sportivă, pentru că muzica, de cele mai multe ori, motivează. Şi o face atât de bine, încât nici nu-ţi dai seama cum trece timpul.

Am încercat să notez pe telefon cât mai multe piese dintre cele care ne făceau antrenamentele mai uşoare pe pârtie şi aşa a ieşit un playlist pe YouTube cu 25 de piese. Recunosc, vreo 5 sunt auzite la Răzvan în maşină şi au ajuns în playlist pentru că au legătură cu tabăra, dar restul sunt de pe pârtie.

Am să-mi rog colegii de tabără să mă ajute să completez lista cu piesele de care-şi mai amintesc şi ei. Până una-alta, sper ca playlist-ul de mai sus să vă facă ziua mai frumoasă.

schiem - cristian florea
Poză făcută de Adrian Ciubotaru.

#schiem este prima tabără de schi pentru bloggeri organizată de Arena Platos cu susținerea Sony, Vodafone, Michelin, Staropramen, Ford, Perla Păltinișului și Buonavista.

4 Comments

  1. Elena 29 ianuarie 2013
  2. joculet0enervant 29 ianuarie 2013

Leave a Reply