Fericitul câştigător al acreditării la Festivalul Peninsula este…

Peninsula FelsizgetÎn primul rând, ţin să vă mulţumesc enorm pentru participarea la acest concurs. Îmi cer mii de scuze că nu am putut oferi mai mult de o acreditare. Dacă aş fi putut, v-aş fi trimis pe toţi gratis acolo, dar nu întotdeauna facem ce vrem.

Sunt sigur că vor mai exista şi alte ocazii (atât pe blogul meu, cât şi pe altele) pentru a câştiga acces gratis la festivalurile la care-aţi visat să ajungeţi, dar n-aţi avut posibilitatea.

Încercarea de a alege câştigătorul a fost extraordinar de grea. Foarte mulţi de-aici au reuşit să mă impresioneze plăcut prin comentariile lor. Foarte mulţi au scris exact ceea ce voiam eu să aud în momentul în care m-am gândit că o să ofer o acreditare cuiva.

Din păcate, doar unul poate profita de ea deşi, aşa cum am mai zis-o, toţi aţi fi meritat, pentru că toţi v-aţi dorit extraordinar de mult să mergeţi acolo, altfel n-aţi fi lăsat comentariul în cauză.

Fără s-o mai lungim prea mult, din cei 24 de participanţi, cel care am considerat eu de cuviinţă că ar putea să profite cel mai mult de pe urma acreditării oferite de mine este spud.

Felicitări, omule, visul tău e aproape împlinit. Mai ai doar de aşteptat vreo câteva zile până să ajungi acolo.

Mulţumesc tuturor pentru implicare şi participare!

Tags:

6 Comments

  1. isshmen 20 august 2011
    • Cristian Florea 20 august 2011
  2. Iusti 20 august 2011
    • Cristian Florea 20 august 2011
  3. Andrei 20 august 2011
    • Cristian Florea 21 august 2011

Leave a Reply