Filmul Usturoi poate fi văzut gratuit online

Nu scriu prea des despre filme pe acest blog pentru că nu sunt pasionat de filme și, dacă ar fi să mă gândesc mai bine la asta, merg în sala de cinema de maximum 6 ori într-un an.

Într-adevăr, Netflixul mă cunoaște foarte bine (sau eu pe el), dar nu sunt genul de persoană care să-și dorească să vadă toate filmele care apar în cinematografe sau pe net.

E altfel când vine vorba de Usturoi, pentru că filmul ăsta e făcut cu munca, banii și sudoarea unui prieten blogger. Pe numele lui, Radu, cunoscut și ca Groparu.ro.

Groparu avut nebunia asta de a face un scenariu de film și de a nu-l lăsa să rămână aruncat și uitat într-un sertar. După multe nopți nedormite, a reușit să-l transforme într-un film în toată regula.

Filmul a umplut sălile de cinema când s-a lansat, a fost mereu un interes special pentru el când a apărut la Festivalurile din domeniu, iar acum, la 7 ani de la începutul proiectului, Radu a decis să-l lase liber pe internet.

E un film care te va face să râzi și care a ieșit grozav, gândindu-te la bugetul de care a avut parte…

Te invit să-l urmărești mai jos. Sau să-ți salvezi link-ul și să-l vezi diseară, când ajungi acasă. Iar dacă ți-a plăcut, dă-i share, să-l vadă și alții. 😁

Leave a Reply