Foloseşte cineva sincronizarea pozelor de pe telefon?

sincronizare fotoPrimul lucru pe care l-am descoperit când am activat sincronizarea Google pe telefonul meu Android, a fost că pe lângă contacte şi calendar, mi se mai sincronizează şi pozele de pe Google+.

Altfel spus, când accesam galeria, îmi apăreau acolo şi albumele de pe Google+. Nu mă deranja chestia asta, că n-avea de ce. După ce mi-am instalat aplicaţia de Google+ pe telefon, am observat că pot selecta de-acolo ca pozele de pe telefonul meu să se urce singure pe Google+ în momentul în care le fac.

De ceva timp am observat aceeaşi setare şi în aplicaţia de Facebook de pe mobil. N-aş folosi niciodată funcţia asta, pentru că nu toate pozele de pe telefon au ce căuta online. Văd că la Facebook scrie „Pozele sincronizate vor rămâne private până când le veţi face publice”.

De-aici înţeleg că mi se urcă toate pe Facebook, dar până când nu bifez eu ca o poză să fie publică, nu o vede nimeni. Atunci la ce m-ar mai ajuta sincronizarea, dacă tot tre’ să efectuezi un pas în plus după ce faci poza?

Oricum, sunt curios dacă foloseşte cineva sincronizarea pozelor cu Facebook sau Google+, că eu nu prea-i văd utilitatea.

20 Comments

  1. Laurentiu Buica 3 noiembrie 2012
    • Cristian Florea 3 noiembrie 2012
  2. dimitriepirghie94 3 noiembrie 2012
    • Cristian Florea 3 noiembrie 2012
  3. Lorena 21 decembrie 2014
    • Cristian Florea 21 decembrie 2014
  4. Catalin 15 aprilie 2015
    • Cristian Florea 15 aprilie 2015
  5. Lavi 28 iunie 2015
  6. iasmi 18 iulie 2015
    • Cristian Florea 20 iulie 2015
  7. Teodora Popute 1 decembrie 2015
  8. ionut 6 ianuarie 2016
  9. Carmen 10 ianuarie 2016
  10. Ramona 20 februarie 2016
    • Cristian Florea 22 februarie 2016
  11. mihaela dionisie 24 martie 2016
  12. Dinita marian 11 octombrie 2016

Leave a Reply