Foloseşte cineva sincronizarea pozelor de pe telefon?

sincronizare fotoPrimul lucru pe care l-am descoperit când am activat sincronizarea Google pe telefonul meu Android, a fost că pe lângă contacte şi calendar, mi se mai sincronizează şi pozele de pe Google+.

Altfel spus, când accesam galeria, îmi apăreau acolo şi albumele de pe Google+. Nu mă deranja chestia asta, că n-avea de ce. După ce mi-am instalat aplicaţia de Google+ pe telefon, am observat că pot selecta de-acolo ca pozele de pe telefonul meu să se urce singure pe Google+ în momentul în care le fac.

De ceva timp am observat aceeaşi setare şi în aplicaţia de Facebook de pe mobil. N-aş folosi niciodată funcţia asta, pentru că nu toate pozele de pe telefon au ce căuta online. Văd că la Facebook scrie „Pozele sincronizate vor rămâne private până când le veţi face publice”.

De-aici înţeleg că mi se urcă toate pe Facebook, dar până când nu bifez eu ca o poză să fie publică, nu o vede nimeni. Atunci la ce m-ar mai ajuta sincronizarea, dacă tot tre’ să efectuezi un pas în plus după ce faci poza?

Oricum, sunt curios dacă foloseşte cineva sincronizarea pozelor cu Facebook sau Google+, că eu nu prea-i văd utilitatea.

Lasă un comentariu

20 comentarii

 • Laurentiu Buica 3 Noi 2012, ora 16:30

  Eu nu le folosesc deloc. Toate pozele pe care le fac ori le țin in pe card, ori le pun pe Instagram/Path, dar de cele mai multe ori le stochez în dropbox. În caz că mai am nevoie de ele.

  • Cristian Florea 3 Noi 2012, ora 16:32

   Eu le las in PC, sau direct in telefon. Iar daca vreau sa urc ceva, urc imediat dupa ce-am facut poza, ca din 20 de poze facute cu telefonul, cred ca doar una sau doua vreau sa ajunga online.

 • dimitriepirghie94 3 Noi 2012, ora 17:18

  Eu le am stocate in Google Drive pentru ca stiu ca stau bine acolo. Am si eu chestiile astea activate cu sincronizarea, si la Google+ e la fel ca la facebook, sunt private pana ce la dai share.

  • Cristian Florea 3 Noi 2012, ora 19:16

   Şi te ajută la ceva sincronizarea asta? Adică îţi scuteşte timp, sau ceva de genul?

 • Lorena 21 Dec 2014, ora 16:15

  Eu nu stiu pe unde am umblat in telefon…si acum nu mai imi sincronizeaza pozele …de obicei..in facebook imi aparea notificare ge..”s-au sincronizat n fotografii”..acum nu.mi mai apare …ma puteti ajuta..?

  • Cristian Florea 21 Dec 2014, ora 17:35

   Uită-te în setările aplicaţiei. Acolo tre’ să fie ceva.

 • Catalin 15 Apr 2015, ora 13:43

  Cum fac sa nu mi mai apara pozele din telefon pe facebook ? cum a zis si baiatul de mai sus :) cand fac o poza imi apare pe facebook „Pozele sincronizate vor rămâne private până când le veţi face publice”.” apare asa :) cum fac sa nu mi mai apara pozele pe facebook ?

  • Cristian Florea 15 Apr 2015, ora 13:51

   Uită-te în setările aplicației de Facebook de pe telefon. O să găsești acolo cum să dezactivezi funcția asta. :D

 • Lavi 28 Iun 2015, ora 07:32

  Mi se sincronizeaza pozele pe facebook cum pot dezactiva sincronizarea va roog sa raspunda cineva

 • iasmi 18 Iul 2015, ora 01:41

  As avea o intrebarea cineva si-a sincronizat pozele mele depe telefonul meu in facebucu lui , acuma eu cand fac vreo poza i poate aparea lui ? Daca el nu mai intra pe facebuc depe telefonul meu ci depe alui ? Ar putea fi posibil?

  • Cristian Florea 20 Iul 2015, ora 09:23

   Depinde de setările telefonului tău. Dar în cele mai multe cazuri nu e posibil.

 • Teodora Popute 1 Dec 2015, ora 19:43

  Ma poate ajuta cineva cum scap de sincronizarea asta ?? Va rogg!!! Am iphone 5s..

 • ionut 6 Ian 2016, ora 02:51

  Cum pot copia pozele sincronizate în tel ?

 • Carmen 10 Ian 2016, ora 17:21

  Cum pot copia pozele sincronizate in galerie? Imi apare doar jos in stanga un cos de gunoi. Multumesc.

 • Ramona 20 Feb 2016, ora 23:00

  Nu pot sa îmi vad pozele sincronizate pe contul meu de Facebook, deși îmi apare notificare ca au fost sincronizate pozele! Cum procedez? Am cautat în setări, dar nu am rezolvat! ?

  • Cristian Florea 22 Feb 2016, ora 08:58

   Citeam undeva zilele trecute că ar fi fost dezactivată funcția asta. Nu sunt sigur dacă așa e, că n-am folosit-o niciodată. :D

 • mihaela dionisie 24 Mar 2016, ora 13:35

  Cum pot copia pozele sincronizate in galerie? Imi apare doar jos in stanga un cos de gunoi. Am sters din greseala toate pozele din tel meu si din fericire le.am gasit pe facebook la sincronizate, va rog sa ma ajutati sa le pun din nou pe telefon Multumesc.! Va rog din suflet sa mă ajutați

 • Dinita marian 11 Oct 2016, ora 17:18

  Bun