Am folosit laptopul timp de 1.616 ore în 2019, cu 338 de ore mai mult decât în 2018

Așa cum mai povesteam și în articole anterioare, folosesc de ceva timp un program numit RescueTime, care îmi analizează activitatea de pe laptop și-mi spune săptămânal cât timp am folosit laptopul și care au fost activitățile în care am investit cele mai multe ore.

Mi se pare util pentru că mă ajută să-mi dau seama dacă am pierdut vremea prea mult cu anumite activități sau să identific trenduri în legătură cu felul în care lucrez și cu lucrurile pe care învăț să le fac.

Dacă la finalul anului 2018 mă lăudam că am 266 de zile în care am deschis laptopul (reușind, astfel, să nu lucrez deloc în weekend), în 2019 am muncit mult mai mult, pentru că am adunat 330 de zile în care am deschis și folosit laptopul.

Asta se datorează, în primul rând, faptului că m-am apucat de vlogging și că mi-am propus să nu las nicio săptămână să treacă fără să public un clip nou. Clipul nou apărea de obicei în ziua de luni, iar eu apucam să-l filmez și să-l editez abia în weekend, așa că iată de unde vine diferența de zile de lucru din 2019.

Dar nu-mi pare rău, pentru că vlogul reprezită una dintre deciziile bune pe care le-am luat în 2019. Am muncit pentru el mai mult decât mi-am propus, dar încep să se vadă rezultate, iar asta e bine.

În 2020, dacă tot am pornit pe calea freelancing-ului, mi-am propus din nou să nu muncesc deloc în weekend, iar până acum mi-a cam ieșit. Sper să rămână la fel și de-acum încolo. 😁

În încheiere te las să vezi un infografic pe care l-a generat RescueTime petru mine, iar dacă vrei să-ți instalezi și tu acest soft ca să înțelegi mai bine cu ce activități trece timpul cât stai pe laptop, te invit să intri pe această pagină.

Am folosit laptopul timp de 1.616 ore în 2019, cu 338 de ore mai mult decât în 2018

2 Comments

  1. DracuGol 16 februarie 2020

Leave a Reply