Am folosit laptopul timp de 1278 de ore în 2018

V-am mai spus și cu alte ocazii: îmi plac mult statisticile. Îmi place să știu mereu ce se întâmplă atât pe blogul meu, cât și în activitatea mea de zi cu zi. Vreau să știu cât timp investesc săptămânal folosind anumite softuri sau cât timp petrec zilnic trimițând mailuri ori scriind articole.

Știind mereu cât timp îmi ia fiecare lucru, îmi dau seama cum să-mi optimizez programul ca să fiu mai productiv, dar și dacă investesc prea mult timp în a face lucruri de care nu am neapărat nevoie.

Pentru a măsura mai bine ce fac pe laptop, am instalat la începutul anului trecut un soft care se numește RescueTime. El monitorizează constant ce programe folosesc și ce site-uri vizitez și-mi face rapoarte pe baza activității mele. Îmi spune săptămânal cât timp am folosit laptopul, dar și care au fost activitățile în care am investit cele mai multe ore.

Acum, dacă tot e început de an, au făcut un infografic pentru mine în care îmi arată câteva statistici despre activitatea pe care am desfășurat-o în 2018.

Pe scurt, am folosit laptopul timp de 1278 de ore, în decursul a 266 de zile. Asta arată că am avut multe weekend-uri în care nu m-am atins de laptop, lucru pe care mi-l propusesem la începutul anului 2018 și care mi-a cam ieșit. :D

Mai jos las infograficul pe care l-au generat pentru mine, ca să vezi cam cum arată raportul de final de an. Dacă vrei să instalezi și tu softul, îl găsești pe rescuetime.com. :D

Am folosit laptopul timp de 1278 de ore în 2018

Leave a Reply