Ești pasionat de gătit? Încă se mai fac înscrieri la Food Bloggers Conference

La Food Bloggers Conference merg în fiecare an ca să iau pulsul blogosferei de food din România și ca să văd ce fac ei pentru a-și crește blogurile. E interesant să aflu ce fac ei pentru a aduna o comunitate în jurul blogurilor lor, pentru că mi se pare foarte greu să ai un blog de food. Nu numai că trebuie să gătești zilnic și să faci poze cât mai atractive lucrurilor pe care le gătești, dar trebuie să te diferențiezi cumva de celelalte site-uri de rețete. Dacă ești blogger de food, trebuie să găsești ceva care să fie doar al tău și pentru care să te recunoască lumea. Și merg acolo ca să aflu povești despre cum să te diferențiezi într-o industrie în care pare că totul s-a făcut deja.

Mi se par fascinante povesteștile din spatele blogurilor și de fiecare dată când am ocazia, încerc să mă întâlnesc cu bloggeri din domenii pe care eu nu le stăpânesc, ca să învăț lucruri pe care, probabil, nu le-am aplicat, dar le-aș putea adapta blogului meu.

Food Bloggers Conference este cel mai mare eveniment dedicat bloggerilor culinari și celor pasionați de gătit (sau de mâncat). În această iarnă, Food Bloggers Conference are loc pe 13 decembrie 2016 și cuprinde niște sesiuni foarte interesante. Îți poți da seama de asta numai dacă te uiți la lista speakerilor. :D

food bloggers conference

Așa cum spuneam și în titlu, încă se mai fac înscrieri, pe această pagină. Dacă ești blogger pasionat de food, accesul e gratuit. Dacă nu, acesta costă 200 de lei.

Ne vedem acolo, da?

Leave a Reply