#fOPELcşaniblogmeet

2 ani de blogosfera vranceanaO primăvară adusă cu forţa de cei din DreamTeamRO, noile modele de Opel Astra GTC şi Zafira Tourer, mâncare de la Balcanic Fast Food, invitaţi de la Brăila şi foarte multă voie bună ar putea caracteriza rapid ziua de astăzi.

De fapt, a fost mult mai mult de-atât. Blogosfera Vrânceană a împlinit doi ani de la prima întâlnire şi a sărbătorit asta cum a putut ea mai bine.

Ne-am întâlnit, am socializat, am văzut noile modele de Opel (noul Astra GTC te cam roagă să-l iei acasă la cât de bine arată), am mai învăţat câte ceva despre importanţa implicării blogosferei locale în campanii şi am promis că o să facem tot posibilul să strângem o echipă (sau măcar jumate) pentru ce-o să fie la sfârşitul lui mai la Mediaş.

Din punctul meu de vedere, întâlnirea a fost un succes, iar faptul că am avut invitaţi şi din afara oraşului cred că ne-a mai motivat puţin în activitatea noastră bloggeristică locală.

Era să uit, cadoul pe care l-au făcut cei din DreamTeam Blogosferei Vrâncene a fost acest minunat certificat de naştere.

Tags:

8 Comments

 1. Pato Basil 25 februarie 2012
  • Cristian Florea 25 februarie 2012
 2. MadMike 25 februarie 2012
  • Cristian Florea 25 februarie 2012
   • Pato Basil 25 februarie 2012
  • Dan Trofin 25 februarie 2012
 3. LoL3X 26 februarie 2012
  • Cristian Florea 26 februarie 2012

Leave a Reply