E frig ba

Chiar e. Astazi a fost cea mai rece zi din acest an. Sau cel putin asa a fost dimineata. Termometrul masinii unui coleg a inregistrat -6°C in crang.

Frunze parca de gheata faceau crangul sa fie un adevarat platou alb. Copacii parca erau niste inghetate pe bat fara nicio aroma speciala dar care stateau sa se topeasca. Bruma a facut asta. Bruma a transformat totul intr-un mare cub de gheata care parca nu se mai termina. Un cub atat de mare incat nu incapea in niciun pahar de vodka sau de cola. Un corp matematic „desenat de frig” era pus in mijlocul unui oras zgomotos. Ciudat e ca pe acolo nu trecea nimeni. Totul era pustiu totul era…atat de alb incat daca mai trecea cineva pe acolo devenea o musca intr-un pahar cu lapte. Toti oamenii, toate animalele si orice fel de vietate parca se ascunsesera de cineva..sau ceva.

Acum lasand melancolia la o parte…da..chiar era frig. Eu si colegii mei atleti alergam de nebuni prin crang. Masinile care treceau pe strada se uitau la noi ca la animale pe cale de disparitie. La -6°C noi alergam de bezmetici prin padurea plina de frunze si de copaci goi.

So..imbracati-va bine ca vine iarna cu pasi repezi. Zapada parca ne pandeste de dupa bloc si gerurile parca deabia asteapta sa ne vada cum inghetam. Dar totul se va termina prea repede :-j

Lasă un comentariu

13 comentarii

 • Georgiana 19 Noi 2008, ora 13:20

  Acum nu vreau sa spun ceva gresit, dar eu stiam ca -bruma- cade toamna spre iarna, iar -roua- primavara. :-? Eu asa stiu. Nu? In fine, ce-a cazut a cazut si chiar e frig. Cred ca e o experienta placuta sa alergi dimineata la -6 grade prin crang :d . Super fain articolul :)>- .

 • Grim_Cris 19 Noi 2008, ora 13:23

  ahh..cred ca imi era dor de primavara :)) … modific

 • Gudrulea 19 Noi 2008, ora 20:01

  nu inteleg de ce te adresezi cu „ba” :)

  De la mine poti citi: Amintiri din copilarie

 • Lilly 19 Noi 2008, ora 20:10

  ;))…o da..imi imaginez ce era … erati si voi vedete nu animale pe cale de disparite ..ar trebui sa va considere niste exemple pt ceilalti ..nu sunt multi ca voi sa se trezeasca dimineata si la -6 grade sa mergeti in crang sa alergati ;)…si stiu cum e sa ingheti in fiecare dimineata 8-| din pacate :|.. apropo imi place „melancolia ” ta ;)) ;)

 • Madalin Assul 19 Noi 2008, ora 21:27

  Aici ai perfecta dreptate, iarna ne pandeste la orice colt….. dar sa alergi la minus 6 grade este ceva iesit din comun ( parerea mea ) trebuie sa fii putin „sarit” ca sa alergi pe vremea aceasta!

 • TheBes7 19 Noi 2008, ora 21:00

  Ehh.. frigul asta ne omoara pe toti.

  De la mine poti citi: Inimioară, inimoară!

 • Lilly 19 Noi 2008, ora 22:10

  auzi sa fii purin sarit ;)) mie miar place :).. si grim are dreptate mai ales ca lui ii place ce face : tine-o tot asa grim >:D<:)

 • Grim_Cris 19 Noi 2008, ora 21:54

  @Madalin Assul … antrenamentul e antrenament. Nu conteaza cat de cald sau de frig este afara :D. Nu conteaza ca ninge sau ca ploua :)
  @Gudrulea … pur si simplu asa mi-a venit :-??

 • Ecasty 19 Noi 2008, ora 22:27

  la mine deja a nins :)

  De la mine poti citi: Partie de ski in capitala?

 • Grim_Cris 19 Noi 2008, ora 22:57

  ce tare 8-> … de unde esti?

 • B 20 Noi 2008, ora 09:15

  cristi .. sincer .. e chiar ok .. eu deobicei ma scol la 6:15 si ma duc la inviorare .. asa ca stiu prin ce treci
  dar e chiar fain .. dupa aceea toata ziua esti fresh :)

 • Grim_Cris 20 Noi 2008, ora 09:49

  da..tu esti fresh. Tu alergi si atat. Eu am ditamai antrenamentul. Crezi ca un antrenament se rezuma numai la alergarea de 40 de minute?
  Eu toata ziua dorm pe mine dupa asta :))

 • Invo4u 20 Noi 2008, ora 17:29

  Traiesc intr-un orasel de 6000 locuitori langa statiunea ranca, de aici de jos se vede zapada, super nu :D ? Ma duc zilele astea pe acolo :D cine stie, poate o sa pot schia inca de acum