Cum alegi cel mai potrivit furnizor de telefonie și internet

Probabil nu se întâmplă prea des să vrei să-ți schimbi furnizorul de telefonie și internet, nu? Faci asta doar dacă te-ai mutat într-un loc nou sau dacă te-au supărat foarte tare cei cu care ai deja contract. Totuși, dacă vrei, printr-un motiv, să-ți schimbi furnizorul de telefonie și internet, acum există un site pentru asta.

Prin luna august, cei de la ANCOM (Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații), au lansat o platformă prin intermediul căreia poți compara ofertele tuturor furnizorilor de telefonie și internet, fie că vorbim de rețele fixe sau mobile.

Site-ul este veritel.ro, iar ca să obții oferte cât mai bune, ar fi bine să știi cam cât consumi tu lunar. Adică ar trebui să știi câți MB de internet îți trebuie pe mobil, cam câte minute petreci vorbind la telefon și alte detalii de acest gen. Veritel îți va afișa primele 25 de oferte pe care le găsește la furnizorii locali, în ordinea crescătoare a prețului.

Într-adevăr, se mai poate lucra la platformă, dar ar putea fi un început bun dacă vrei să fii sigur că ai ales cel mai potrivit furnizor de telefonie și internet pentru nevoile tale. :D

Cum alegi cel mai potrivit furnizor de telefonie și internet

Photo by Oliur Rahman

Tags:

One Response

  1. carmi 23 octombrie 2017

Leave a Reply