HP a lansat în România noile echipamente de gaming din gama OMEN. Cam așa arată

Weekendul trecut, la DreamHack, HP a lansat în România noile echipamente de gaming din gama OMEN, care în momentul de față reprezintă cea mai bună investiție pe care o poți face într-o stație de gaming, dacă ești pasionat de asta. Ca să înțelegi de ce îți spun acest lucru, hai să vezi ce conține gama OMEN by HP. :D

1. Desktopul OMEN X – este un turn care arată altfel față de orice desktop pe care l-am văzut până acum. Are o carcasă concepută de la zero special pentru gaming. Suportă două plăci NVIDIA GeForce GTX 1080, a șasea generație de procesoare Intel® Core™ i5/i7 (cu posibilitate de overclocking, bineînțeles), cu un chipset grafic VR-Ready integrat, ca să te poți bucura de jocuri și cu ajutorul echipamentelor de realitate virtuală. Are trei camere interne distincte, care ajută la păstrarea componentelor la o temperatură optimă, iar carcasa îți oferă acces rapid la 4 sloturi de HDD, să-ți poți customiza cum vrei tu PC-ul, în orice moment vrei.

Apropo, desktopul OMEN X are un preţ de plecare de la 9.999 lei şi este deja disponibil pentru comandă la Altex şi PC Garage, în diverse configuraţii.

2. Laptopul de gaming OMEN – conceput special pentru iubitorii de jocuri care-și doresc și mobilitate. M-a impresionat faptul că arată ca un laptop normal, de office, numai că are în el componente de gaming. Include cel mai nou chipset grafic NVIDIA® GeForce® GTX, dar și tehnologia G-SYNC™ a ecranului, care optimizează jocurile prin sincronizarea ratei de refresh a display-ului cu cea a GPU-ului, are patru difuzoare, pentru a reda sunetul cât mai clar, rezoluția display-ului merge până la 4K cu 300 de niți, pentru o precizie mai bună în timpul jocurilor, este și el dotat cu sistem VR-Ready, iar bateria ține până la 7,25 ore. Și, probabil cel mai important detaliu pentru un laptop de gaming, cântărește doar 3 kilograme.

laptop de gaming omen by hp

Apropo, laptopul OMEN cu diagonala de 17,3 inch este deja disponibil în online şi retail la un preţ de plecare de 4.499 lei, iar cel de 15 inch la un preţ de plecare de 3.999 lei.

3. Ecran curbat OMEN X – din păcate, n-am reușit să-l văd la DreamHack pentru că va fi disponibil abia la începutul anului 2017. De reținut ar fi că e primul ecran de la HP care conține tehnologia NVIDIA® G-Sync (despre care am scris mai sus), iar curbarea ecranului îți oferă o experiență de gaming total diferită, având în vedere că acum vei avea unghiuri mai largi de acțiune. Abia aștept să-l văd. :D

4. Accesorii – căști, tastatură, mouse și mouse-pad, gândite toate special pentru gameri. Mi-a plăcut faptul că, pe lângă multitudinea de butoane de pe tastatură și mouse (făcute special pentru a-ți putea seta combo-uri), poți personaliza cum vrei tu culorile. Spre exemplu, la tastatură poți să-ți colorezi în albastru tastele W A S D și să lași în roșu restul tastelor, ca să observi mai ușor acele litere. Căștile sunt gândite în așa fel încât să nu-ți apese pe urechi, ca să nu simți disconfort dacă le folosești multe ore, iar sunetul e reglat special pentru jocuri, astfel încât să auzi chiar și cele mai mici sunete din jocuri. De-aia, dacă o să încerci să asculți muzică la ele, s-ar putea să-ți dai seama că nu excelează, pentru că nu au fost gândite pentru așa ceva.

De menționat ar fi și că toate produsele din gama OMEN vin cu un soft de personalizare a culorilor luminilor, astfel încât să le poți colora cum vrei tu. Iar Desktopul OMEN X poate fi setat în așa fel încât să-și schimbe culoarea în funcție de temperatura procesorului sau de cât de ocupată e memoria RAM, spre exemplu, ceea ce mi se pare foarte tare. ??

Cam atât despre gama OMEN by HP. Mie mi se par grozave noile lor produse și mă bucur că am reușit să le văd și să le testez chiar la evenimentul de lansare. Apropo, am făcut și un live pe Facebook pe tema asta. O să găsești în el multe informații utile:

Cum arată produsele OMEN by HP, unele dintre cele mai bune sisteme de gaming de pe piață. #DominatewithOMEN

Posted by Cristian Florea on Friday, September 16, 2016

Tags:

Leave a Reply