S-a lansat Ghidul Angajării în eCommerce

Despre eComJobs.ro nu mai țin minte dacă ți-am mai povestit, dar îți spun acum. 😁 eComJobs este site-ul de recrutare destinat exclusiv industriei de eCommerce din România. Mai nou, ar trebui să mai știi și că echipa din spatele site-ului a lansat Ghidul Angajării în eCommerce.

Așadar, dacă vrei să te angajezi la un magazin online, pe eComJobs.ro s-ar putea să găsești jobul potrivit ție. Iar dacă deții un magazin online, în ghid o să găsești informații despre rolurile necesare în echipa unui magazin online, dar și ce trebuie să știe să facă fiecare persoană angajată de către tine, în funcție de poziția pe care i-o atribui.

Mi se pare util acest ghid atât pentru cei care au un magazin online la început de drum, cât și pentru cei care dețin deja unul de câțiva ani și vor să-l dezvolte mai mult. Sunt sigur că cele 100 de pagini din ghid te vor ajuta să înțelegi mai bine domeniul sau, dacă îl stăpânești deja bine, îți vor aminti niște lucruri pe care, probabil, le-ai uitat și nu le-ai mai aplicat.

Așa că te invit să comanzi Ghidul Angajării în eCommerce fie în format fizic (59 de lei), fie să-l descarci în format digital (39 de lei). Pe lângă informațiile pe care le vei lua din el după ce îl vei citi prima dată, e bine să răsfoiești ghidul de fiecare dată când ești în căutarea unui coleg nou în echipă, pentru că te va ajuta să setezi mai bine anunțul de angajare și, astfel, să ajungi mai ușor la oamenii potriviți pentru tine.

Iar dacă îți cauți un job în eCommerce, s-ar putea să te ajute ghidul ca să-ți dai seama care sunt skill-urile de care ai nevoie în funcție de poziția pe care o vânezi.

Nu în ultimul rând, dacă citești acest articol și nu ai încă un magazin online, dar îți surâde ideea unuia, îți recomand cartea „Cât costă un magazin online și de ce”. Am citit-o lunile trecute și mi s-a părut o lectură foarte utilă pentru cei care vor să pornească pe acest drum. În același timp, e utilă și celor care vor să înțeleagă mai bine cum funcționează magazinele online, fără a dori neapărat să-și facă unul. 👍🏼

Ghidul Angajarii in eCommerce

No Responses

Leave a Reply