Google+ sharing fail

Am scris un articol cu un anumit meta descrption:

metadescription

Când să-i dau share pe noul şi ultramediatizatul Google+, apare aşa:

googleplus-fail

Iniţial am crezut că am greşit eu din neatenţie, dar nu-i aşa. Acum toţi amicii mei din cercurile de pe Google+ or să creadă că sunt un analfabet :(

Lasă un comentariu

16 comentarii

 • Radu 1 Iul 2011, ora 21:58

  Toţi adolescenţii trec prin faza asta, de exagerarea penibilităţii pentru un lucru minor. Stai liniştit. Nu, nu am folosit niciun site şi nici nu sunt psiholog.

  • Florea Cristian 1 Iul 2011, ora 22:05

   Nu am exagerat nimic :)

   • Radu 1 Iul 2011, ora 22:30

    Exagerezi cu „Acum toţi amicii mei din cercurile de pe Google+ or să creadă că sunt un analfabet :(„.

   • Florea Cristian 1 Iul 2011, ora 22:48

    a fost o ironie :)) tu chiar credeai ca eu vorbesc serios?

 • Andrei C. 1 Iul 2011, ora 22:04

  Se iarta de data asta:)). Glumeam. Nu era mare chestie nici daca greseai tu. Si eu cand scriu articole rapid mai gresesc si la revizuire se poate se trec cu vederea de o greseala. Daca cineva se va plange de chestia asta poate o sa fiu mai atent, dar pana acum nu am vazut pe nimeni urland la mine pe subiectul asta

  • Florea Cristian 1 Iul 2011, ora 22:07

   Da, stiu ca nici daca greseam nu era o problema, ca-si dadea seama lumea ca a fost din graba. Totusi, cand vezi ca scrii corect, iar astia iti arata gresit, simti nevoia sa zici pe blog :))

 • Claudiu 1 Iul 2011, ora 22:21

  Auzi, dar feedback la Google ai dat sau lasi sa treaca bug-urile pe langa tine in closed beta? :D

  • Florea Cristian 1 Iul 2011, ora 22:26

   Am dat. M-au pus baietii sa selectez zona de pe pagina unde am gasit bugul, sa descriu, le-am dat chiar si link-ul spre articolul de pe blog :> Am fost constiincios, ce sa mai :))

 • OmulSimplu 2 Iul 2011, ora 00:30

  Prevad o racolare in mare taina a acestul geniu scriitor blogsferico-focsanean de catre cei de la Google pentru mari servicii aduse noului si neutilizabilului serviciu de socializare Google Plus pentru ca din ce vad pe net au intrat ,au vazut, au plecat. Nu cred ca renunta nimeni la facebook,desi acest serviciu de conferinta video si chat dintre „cercuri” mi se pare absolut genial, plus ca e mai securizant Google Plus ca Facebook, dar nu e cocalareala de pe facebook, deci no sa prinda la multa lume,poate doar la cei care ii inteleg utilizabilitatea firmele de exemplu sa faca conferinte intre angajati.

  • Florea Cristian 2 Iul 2011, ora 00:40

   Nu stiu unde-ai citit tu, dar romanii cu care pierd vremea pe Google+ sunt foarte incantati. Serios, noua ne place mult, iar cand va avea oricine acces si cand vom avea destui oameni adaugati in cercurile de pe profilele noastre, sunt mari sanse sa renuntam la Facebook, iar motive ca sa facem asta ar fi destule :D

   • OmulSimplu 2 Iul 2011, ora 00:56

    nu zic ca nu sunt oameni care sa-l utilizeze in viitor. mie imi place mult asta(daca te lasa inima te rog sa-mi trimiti o invitatie pe emailul din comentariu) doar citind cu ce se lauda ei, am vazut ca e genial. Da nu vine @FloricicaCeaSexoasa ori @Muschifaracreier sa incerce GooglePlus ca ea e obisnuita cu facebook si cu farmville nu poate renunta la gainile ei iar el cum sa renunte la masinutele lui din CarMadness.

    Zic doar ca vor fi cercuri selective de oameni de online sau care au si ceva cunostinte si nevoie concreta de un astfel de serviciu,chiar daca platforma e intuitiva v-om fi cativa care o vom utiliza cum trebuie,nu e o amenintare pentru facebook,cel putin nu inca.

   • Florea Cristian 2 Iul 2011, ora 09:16

    Nu fi atat de sigur. Mai stii cand aveam impresia ca nimic nu poate detrona hi5-ul? Ei bine, s-a intamplat sa fie detronat. Daca o sa fie liniste pe Facebook, or sa se mute toti pe Google+, fie ca-s sexosi, fara creier, sau cum or mai fi

 • rivi 2 Iul 2011, ora 05:05

  ce-ai prins-o p-asta din zbor asa. cum naiba ti-a sarit in ochi asa? :))

 • Caziuc Stefan 2 Iul 2011, ora 09:28

  Raporteaza problema la Google. Fiind in test este de asteptat sa fie probleme de genul acesta.