De ce ţii grila ocupată degeaba?

mtv_logo_hatsCând spun „grilă” mă refer la cea de programe şi la programe (like MTV) care publică tot felul de emisiuni cu totul şi cu totul banale.

Priveam cu o oarecare scârbă emisiunea „My sweet 16” de pe MTV şi eram deja pe alte tărâmuri. Mă gândeam pe cine ar putea interesa filmarea unei zile de naştere a unei grase cu bani gârlă şi părinţi cu funcţii înalte.

Oare de ce ne pedepsesc atât de mult cei de la MTV? Chiar cred ei că ne satisface să vedem cum aia se distrează pe banii lu’ măsa şi îşi permite nu ştiu câte rochii într-o seară? Mă încălzeşte pe mine cu ceva dacă văd că tortul e cât casa iar aurul şi diamantele de pe ea depăşesc cu mult traiul din România?

Cu emisiuni din astea au ei de gând să scape de criza economică şi de foametea ce se răspândeşte în toată lumea? Ăla în loc să dea bani la casele de copii sau să facă altfel de acţiuni caritabile preferă să-i dea la MTV-ului ca să-l vadă juma’ de populaţie cum se destrăbălează în faţa camerei, cum îi iau părinţii nu sţiu ce maşină (că doar de, am 16 ani şi am carnet – aşa e în unele state) şi cum dansează toţi cei peste 200 de invitaţi în discoteca proprie sau nu mai ştiu eu unde.

Din punctul meu de vedere aceste emisiuni ar trebui interzise. Cei de la MTV scot tot felul de bazaconii, iar românii văd că încep să se inspire cu ardoare. Emisiunile gen „hai să ne certăm în stradă” de la Prima TV încep să fie din ce în ce mai răspândite iar emisiunile culturale sau constructive încep să cam lipsească din grila de programe.

Câte canale culturale avem? Răspuns: Unul singur (TVR Cultural). Câte canale de muzică avem? Raspuns: peste 5

De ce? Pentru că românii nu sunt buni de nimic dar totuşi sunt capabili de orice. Asta ne face să ne ducem din ce în ce mai în jos cu România noastră vai de capul ei din unele puncte de vedere.

Lasă un comentariu

12 comentarii

 • SteeL 19 Ian 2009, ora 22:11

  Aici ai foarte mare mare dreptate

  De la mine poti citi: Weekend Music News

 • redandblue 19 Ian 2009, ora 21:59

  si mai nou se da si desene porno pe un post de desene animat pentru copii intre 3-12 ani , minimax , criza e mare , mai ales criza de minte

  De la mine poti citi: Primul amical , prima victorie

 • Grim_Cris 19 Ian 2009, ora 22:11

  am vazut si faza cu desenele animate. o porcarie. Nimic constructiv, doar prostii

 • Ndrey 19 Ian 2009, ora 22:14

  Io chiar nu pricep nimic din my sweet 16 :))

  De la mine poti citi: Se cauta

 • Grim_Cris 19 Ian 2009, ora 22:24

  @Ndrey nici nu stiu daca ai ce sa pricepi :))

 • Tzontzyca 19 Ian 2009, ora 23:00

  nu m-am mai uitat la tv de ceva timp … deh timpul nu imi prea permite,Seara ajung acasa ,deschid laptopul …stau nitelus si la nani!

 • ProxyMaster 20 Ian 2009, ora 09:57

  Nici eu nu stiu ce se intampla cu MTV`ul, emisiuni peste emisiuni, o melodie din ora in ora… Daca nu era brand`ul MTV, cu siguranta nu ar mai avea asa mare succes ;)

  De la mine poti citi: Zodiacul Se Schimbă

 • Grim_Cris 20 Ian 2009, ora 10:17

  Ai dreptate ProxyMaster … totusi MTV = Music TeleVision … de unde atata music? :-??

 • PMC 20 Ian 2009, ora 14:25

  Iti recomand zeitgeist (gasesti ambele parti si pe site-ul meu/bloguri/cercetari) si sa vezi (si in alte documentare de gen) ce rol are televiziunea.In rest ai dreptate (in ceea ce priveste donatiile) si din ce in ce mai multi tineri incep sa se uite mai putin la tv si sa stea mai mult pe net (diferentza consta in faptul ca la tv vezi ce iti dau ei chiar daca sunt mai multe posturi,iar pe net cauti doar ce vrei tu, exista o mare diversitate de subiecte pt toate gusturile).Oricum eu consider ca romanii stau prost la educatie si la bun simt.!Numai bine Cris!

 • Mike 20 Ian 2009, ora 19:57

  Emisiunea ‘My sweet 16’ chiar e inutila. De ce m-ar interesa pe mine, ca un consumator, sa ma uit cum isi face una majoratu? Emisiuni fara noima, create doar pentru a scoate bani de la imbecili. Si ai dreptate, MTV parca nu mai e canal de muzica, sincer. Mai bine dau pe uTV sau kissTV daca vreau muzica (si asta destul de rar), pe mtv e mereu o emisiune ratata gen ‘rich girls’. :|

  De la mine poti citi: Indiferenţă

 • Grim_Cris 21 Ian 2009, ora 07:13

  La ora actuala VH1 mi se pare cel mai bun post de muzica. MTV-ul a fost bun cat a fost transmis de la americani. Cand a aparut MTV Romania totul s-a dus de râpă

 • ProxyMaster 21 Ian 2009, ora 10:25

  Hmm… Tocmai asta e, ca este MTV Romania. Si MTV Romania difuzeaza ceea ce Romanii vor sa vada!
  De ce? De exemplu: Emisiunea Mocai Columbeanu. Ati vazut ce mare succes a avut la inceput? Si de ce? Pentru ca tocmai asta vor romanii sa vada. Cum bogatii se lafaie in vilele lor de lux si in masinile lor de njpe` mi de euro. Totusi, este ciudat ca romanii vor sa vada asa ceva, poate datorita faptului ca ei nu au? Si`si fac visuri aiurea?
  Nu poti sti. Insa, pe moment asta prinde. Si MTV chiar asta difuzeaza ;)

  De la mine poti citi: Emo = prostie , idiotenie , cretinism , sinucidere?