Grim nu mai rezistă mult, da’ mie nu-mi pare rău

Grim nu mai rezistă mult, da' mie nu-mi pare rău 1 | Cristian FloreaDupă ce în ianuarie 2011 am făcut marea schimbare de domeniu şi identitate online, am zis că Florea Cristian va deveni brandul meu pe internet, iar Grim, sau Grim Cris, vor rămâne nickname-uri de folosit între prieteni, că de, nu amestecăm online-ul cu offline-ul întotdeauna.

Schimbarea a făcut ca, odată cu trecerea timpului, nevoit fiind să cunosc oameni noi după ce ne-am întâlnit pe internet, să mă prezint cu numele Cristi, sau Cristian, în niciun caz cu Grim, aşa cum o făceam până nu demult. Ideea era că omului îi rămânea întipărit în minte numele meu online şi era tare anapoda să vin eu şi să spun că mi se zicea Grim şi că deşi mi-am modificat aşa-zisul brand, încă mi se mai spune aşa.

Treptat am început să-mi petrec timpul tot mai mult cu oameni dintre cei enumeraţi mai sus, iar mie să-mi intre în reflex să şi răspund la numele ăsta. În plus, să mi se pară normal ca oamenii să-mi zica aşa.

Acum simt cum nickname-ul GrimCris se stinge pe zi ce trece şi, sincer să vă spun, nu mă simt afectat de chestia asta. Totodată, de menţionat faptul că nu mă deranjează nici dacă mi se zice Grim, nici dacă mi se spune Cristi, sau Cristian. Zic asta pentru că mereu sunt întrebat, din ianuarie încoace, cum ar fi mai bine să mi se zică, având în vedere că am luat decizia pe care am luat-o.

Aşadar, fie că v-aţi obişnuit să-mi spuneţi Grim, Cristi, sau Cristian, nu e nevoie să vă dezobişnuiţi. Atât să ştiţi, că Grim n-o mai duce mult şi că schimbarea asta s-a simţit offline mai mult decât m-aş fi aşteptat la început.

5 Comments

  1. Pavel 28 octombrie 2011
    • Cristian Florea 28 octombrie 2011
      • Pavel 30 octombrie 2011
  2. Cătălin 16 mai 2012
    • Cristian Florea 16 mai 2012

Leave a Reply