Gropile sunt vina şoferilor

Am găsit scuza perfectă pentru care gropile din oraş nu sunt niciodată astupate (sau dacă sunt, treaba e făcută doar ca să ţină numai câteva luni, maxim un an).

Vina aparţine în totalitate şoferilor, în niciun caz autorităţilor. Nu ştiu ce credeti voi, dar autorităţile n-au făcut decât să găsească metoda perfectă pentru micşorarea numărului de accidente, iar noi suntem nişte proşti, pentru că nu ştim să apreciem asta.

Într-o ţară în care orice şmecher cu Dacie merge cu 90 prin oraş, iar poliţia nu reuşeşte niciodată să facă faţă, la nimic, gropile au rămas singurele limitatoare de viteză. Noi nu avem gropi pentru că cei de sus sunt incompetenţi, ci pentru că şoferii sunt proşti şi încalcă legea.

Cum rangurile înalte sunt ocupate de oameni care ţin la buna funcţionare a vieţii noastre, s-au gândit să ne facă drept cadou o serie de gropi, chiar în oraş, acolo unde ne învârtim cel mai mult. Când or să înveţe şoferii să respecte legile, atunci vom încetini la intersecţie exact unde este semaforul, nu cu 200m înainte, de frică să nu ne rămână roţile pe-acolo.

P.S.: I-aş crede în stare pe unii să folosească drept scuza pentru neasfaltarea gropilor ceea ce am scris eu mai sus.

6 Comments

  1. Andrei 25 aprilie 2010
  2. i4ever 25 aprilie 2010
    • Cristian Florea 25 aprilie 2010
  3. The Hunter 25 aprilie 2010
  4. i4ever 25 aprilie 2010
  5. Alex Dima 26 aprilie 2010

Leave a Reply