Guest Post: Ce reprezinta internetul pentru tine?

Sursa de divertisment, mediul prielnic de a-ti face cumparaturi sau un mijloc comod de a face bani? Sa le luam pe rand…

1. Divertisment

Cand spun divertisment nu ma refer neaparat la poze si videoclipuri amuzante. In categoria divertisment intra, in opinia mea, si blogurile, retelele de socializare, dar si sursele pline cu informatii mai mult sau mai putin utile. YouTube, Facebook, Twitter sunt primele site-uri pe care le accesezi atunci cand deschizi calculatorul? Atunci nu numai ca esti un fan convins social media, dar te incadrezi perfect in aceasta categorie. Lecturarea ultimelor picanterii si barfe iti prezinta interes? Dar vizionarea (in reluare) a emisiunii „In gura presei” de Mircea Badea? Poti sa stai linistit, nu esti singurul si nici ultimul! Majoritatea romanilor dupa ce isi deschid calculatorul fac acelasi lucru. In mod repetat.

2. Metoda de a face bani

Internetul este printre altele o buna oportunitate de a face bani, butonand de pe un fotoliu la orice ora din zi si din noapte. Trecand peste cunoscutele tepe si metode miraculoase de a te imbogati in 3 secunde, exista si oameni care fac 100, 1.000, 10.000 euro/luna sau chiar mai mult din fata calculatorului. Nu sunt putini, dar sunt persoane care au descoperit si au exploatat la maximum o idee. Poti fi antreprenor care sa investesti in online, dar la fel de bine poti fi si un content writer de succes.

3. Cumparaturi comode

E greu sa mai crezi pe cineva care iti spune ca pana acum nu a comandat nimic de pe internet cand sunt mii de persoane care isi umplu cosul zilnic cu de toate. Da, de la vestita shaorma cu de toate pana la bluze tricotate. Interesul pentru cumparaturile online este in crestere, iar la capitolul moda romanii par ca se pricep cu desavarsire. Altfel nu imi imaginez cum intre 12.00 si 14.00, cand ar trebuie sa fie plini de treburi nerezolvate si trecute pe lista de asteptare la serviciu, ei navigheaza sa vada ce colectii si promotii au mai aparut in magazinele online.

Altfel spus, tu ce faci pe internet, care este primul lucru care iti vine in minte cand cineva pronunta acest cuvant sau mai precis, ce reprezinta si cum exploatezi acest lucru in folosul tau?

Articol scris de Ionut Toma, pasionat si posesor al blogului de moda hainetari.com.

Lasă un comentariu

9 comentarii

 • Sergiu Nicola 22 Oct 2012, ora 14:56

  În primul rând vreau să menţionez că domnul Ionuţ Toma e un om de nota 10.
  Eu văd internetul ca un loc unde fiecare se poate promova sau îşi poate promova orice. E adevărat, prin internet se pot face bănuţi frumoşi dar trebuie să te implici destul de mult.

  • Cristian Florea 23 Oct 2012, ora 09:16

   Da, dar e o implicare frumoasă. Cel puţin aşa cred eu.

 • RR 22 Oct 2012, ora 15:11

  Internetul il vad ca pe o sursa de informare. In orice caz, asta imi pare cea mai folositoare chestie, ca in rest totul e bullshit.

  • Cristian Florea 23 Oct 2012, ora 09:17

   Nu chiar totul, dar sunt destule bullshit-uri pe internet, într-adevăr. Ca în orice domeniu, de altfel.

 • Ana- 22 Oct 2012, ora 16:45

  cat de cat relaxare :))

 • Tudor 23 Oct 2012, ora 09:23

  Va recomand si raspunsurile stranse in urmatoarea pagina: http://www.staupenet.ro/ce-este-internetul.html

 • Danny 23 Oct 2012, ora 14:49

  Dintre utilizarile mentionate de tine aici, cred ca ma regasesc cel mai mult la categoria „divertisment”. Pe langa social media, imi place sa citesc tot felul de lucruri care imi imbogatesc cunostintele generale (deci, in mare masura, pentru informare)
  Cat priveste cumparaturile online, daca vrei sa ma crezi, n-am comandat niciodata ceva de pe internet, sunt ceva mai conservator.

  • Cristian Florea 23 Oct 2012, ora 21:47

   Timpul nu-i pierdut, oricum. :D

 • Daniel 15 Noi 2012, ora 14:22

  divertisment