Hai să cucerim lumea!

Cu toţii ne-am uitat cândva la desene animate şi nu cred că este om care să nu fi văzut şi desene cu un personaj negativ. Pierdeam ore întregi în faţa TV-ului pentru a vedea ce se întâmplă cu Scooby Doo sau dacă nu ştiu ce personaj negativ câştigă teren sau nu.

În copilăria mea erau cam peste tot desene cu personaje negative şi mulţi chiar erau fascinaţi de cât de mult poate duce imaginaţia omului când crează un desen animat.

Deşi am încercat să înţeleg pe deplin tot ce urmăream zilnic la TV, încă a rămas o chestie pe care n-am înţeles-o. Mai exact de ce toate personajele negative din desenele animate aveau ca scop cucerirea lumii?

Imaginaţia creatorilor se limita la nişte personaje care făceau tot posibilul să cucerească Planeta şi să aibă putere supremă? O fi fost atunci vreo perioadă din aia cu certuri pentru tron şi desenatorii au hotărât să facă în următorii 10 ani numai desene cu bătăi pentru cucerirea lumii. Altfel nu-mi explic!

Voi ce parere aveti? :-?

Lasă un comentariu

5 comentarii

 • Crok 12 Mar 2009, ora 09:15

  sa stii ca ai dreptate!Abia acum dupa ce-am citit,ma gandesc si chiar e asa cum spui tu.Toti voiau sa cucereasca lumea/universul/sa fie buricul pamantului
  Nici eu nu imi explic de ce

  De la mine poti citi: Stiati ca … Reloaded

 • Grim_Cris 12 Mar 2009, ora 09:18

  Probabil s-au limitat la creierul pe care il are copilul cand vede desenul respectiv. Totusi, copilul ar trebui sa stie mai mult de cucerirea lumii @-)

 • Serginho 12 Mar 2009, ora 11:24

  Poate acest lucru, cucerirea lumii si suprematia isi doresc creatorii de desene animate, poate ei ar vrea sa aiba puterea suprema si asa le-a venit ideea de asi pune dorinta lor in piele unor personaje de desene animate.:-?

  De la mine poti citi: Top 10 – fotomodele din Brazilia

 • Grim_Cris 12 Mar 2009, ora 11:42

  dar toti isi doresc asta? Mi se pare o prostie

 • redandblue 12 Mar 2009, ora 17:13

  Ai dreptate , cand eram mic ma uitam la Dragon Ball si Pokemon foarte mult si la ambele desene cineva voia sa cucereasca lumea si cineva voia sa apere lumea de cei rai , dar decat cum e acum desene porno , mai bine ca atunci

  De la mine poti citi: Sper viitor