Haideţi să le arătăm că nu ne pasă doar de fotbal

Curaj RomaniaÎmi amintesc şi acum fiecare moment din perioada în care eram atlet. Îmi amintesc de emoţiile avute înaintea fiecărei curse, de îmbărbătarea pe care încercam să mi-o fac singur şi de cea de care avea grijă antrenorul. Îmi amintesc până şi de momentele în care aveam impresia că n-o să mă pot mişca de la linia de start din cauza presiunii.

Deşi atunci eram sigur cele mai grele momente din viaţa unui atlet se desfăşoară la linia de start, acum îmi este groaznic de dor de acele minute trăite cu inima până în gât.

Astăzi am văzut pe blogul lui Marius campania de susţinere a sportivilor români care vor participa la Jocurile Olimpice de la Londra din 2012.

Într-o ţară în care fotbalul, fiind sportul rege, nu mai dă voie altor sporturi să se facă auzite în mass-media, susţinerea (fie ea şi printr-un Like) unor sportivi contează enorm.

Gândiţi-vă cum este pentru un participant la Jocurile Olimpice să ştie că x oameni, cei care au dat Like pe Facebook, se interesează de prestaţia lui la Olimpiadă. Gândiţi-vă cât înseamnă să ştie că acei oameni îi respectă munca şi-l susţin în tot ceea ce are de făcut.

Dacă sunteţi convinşi că munca oamenilor respectivi merită aprecierea voastră, vă rog să intraţi aici şi să daţi un Like.

4 Comments

  1. Ana 4 august 2011
    • Cristian Florea 4 august 2011
  2. Razvan 5 august 2011
    • Cristian Florea 5 august 2011

Leave a Reply