Iar Tecuciul a fost mai frumos pentru că ne-am dus noi acolo

Aşa cum spuneam aici, am fost la Tecuci şi ne-am simţit foarte bine. Acum vine partea aia în care trebuie să detaliez ca să vă convingeţi singuri că Auto Sima Beyer face o treabă minunată. Cel puţin în Vrancea, unde Dan se ocupă de marketing.

giulietta Până nu demult, Tecuciul a fost pentru mine un simplu orăşel mititel, care n-avea mare lucru de oferit. Când a zis Dan că vrea să facă o prezentare Auto acolo, aveam impresia că o va face mai mult degeaba. „El ştie”, mi-am zis. Şi aşa a fost. A ştiut el despre ce-i vorba.

Tecuciul, acum (în viziunea mea), este un oraş pe cât de simplu şi de mititel, pe atât de fabulos. Parcul Pazvante mi-a furat privirea, asta după ce maşinile expuse vizavi îmi încântau fiecare simţ de viitor şofer pe care am reuşit să mi-l dezvolt până acum.

Aş fi făcut Test Drive pe toate, serios, doar că mai am puţin de aşteptat până să-mi iau şi eu permisul.

Am avut plăcerea să cunosc următoarele modele:

– Opel: Astra Sports Tourer, Astra Classic III, Astra I, Noul Corsa;
– Chevrolet: Noul Aveo, Noul Spark, Cruze;
– Nissan: Juke, Quashqai, Murano;
– Dacia: Duster, Sandero Stepway, Logan Berlina, Logan MCV, Logan Pick-Up;
– Renault: Fluence, Clio Symbol, Clio 3, Megane 3, Master, Trafic;
– Fiat: 500, Linea, Bravo;
– Alfa Romeo: Jullieta.
(listă împrumutată de la Tudor)

Până la urmă mi-am schimbat opinia. Prezentarea Auto n-a fost degeaba în Tecuci. A fost neaşteptat de multă lume prin zonă, iar din câte am înţeles, au fost şi destui oameni interesaţi de cumpărarea unor noi maşini.

A fost o experienţă plăcută, pe care-aş repeta-o. Mi-a plăcut în mod special faptul că vizitatorii (mai ales copiii, care apreciau lucrurile minore), erau întâmpinaţi cu câte-o atenţie. Trebuia să fiţi acolo să citiţi pe faţa micuţilor fericirea în momentul în care primeau un balon sau o bombonică. Erau momente de nedescris.

Poze, dacă mai vreţi, găsiţi aici.

Mă bucur că în drumul meu la Tecuci am reuşit să stau puţin de vorbă şi cu Gabriela şi să mai comparăm puţin blogosferele din Focşani şi Tecuci. O aşteptăm la următorul nostru blogmeet, dacă are timp şi plăcere să vină.

10 Comments

 1. Nebunia 16 august 2011
  • Cristian Florea 17 august 2011
 2. Ana 16 august 2011
  • Cristian Florea 17 august 2011
 3. Tibi 17 august 2011
  • Cristian Florea 17 august 2011
 4. FailDude 17 august 2011
  • Cristian Florea 18 august 2011
 5. Tudor 19 august 2011
  • Cristian Florea 20 august 2011

Leave a Reply