Iar ultimul weekend din vacanţă l-am dansat

#GalatiTweetMeetAm fost la #GalatiTweetMeet de sămbâtă după-amiază până duminică dimineaţă. Trebuia să mă bucur cumva înainte de începerea şcolii, iar cum TweetMeet-ul s-a nimerit fix în ultimul weekend din vacanţă, am zis că merită să profit din plin.

Treaba cu socializarea a început undeva pe la ora 12:00 şi a durat până pe la vreo 19:00. M-am bucurat să-i cunosc pe cei din Galaţi şi Brăila şi să-i revăd pe cei din Bucureşti, sau Craiova.

M-am bucurat şi când am văzut că a venit atât de multă lume la blogmeet, care mai de care mai energic şi mai binedispus.

N-a fost un blogmeet ca toate celelalte, în care cineva ia cuvântul şi propune ca noi toţi să ne prezentăm. A fost o simplă întâlnire unde am socializat, nu mult, ci foarte mult.

Spre seară, craiovenii Nebunia şi Neydamn împreună cu bucureştenii Şerban şi Papen, cu gălăţeanul Meneopol şi cu mine, am rămas să petrecem până dimineaţă.

Craiovenii şi bucureştenii aveau primul mijloc de transport spre casă abia dimineaţă la 5, iar eu, deşi aveam şi sâmbătă seara cu ce să mă întorc, am preferat să rămân cu ei pentru a mai număra câteva pahare goale şi a mai vedea frumuseţile ascunse (de noapte) ale Galaţiului şi ale oamenilor mai sus menţionaţi.

Ce-a fost puteţi vedea urmărind hashtag-ul #GalatiTweetMeet pe Twitter. Vă spun eu, aţi ratat o ditamai distracţia pentru că n-aţi venit, sau pentru că n-aţi rămas până dimineaţă.

Lista cu toţi participanţii o găsiţi aici. Mii de mulţumiri lui Meneopol pentru că a organizat întâlnirea şi pentru că ne-a suportat până dimineaţă.

2 Comments

  1. Neydamn 14 septembrie 2011
    • Cristian Florea 14 septembrie 2011

Leave a Reply