Hai să-l ajutăm pe Iepurașul Amorezat s-o cucerească pe Iepurica Isteață

Astăzi vreau să-ți spun o poveste, despre un Iepuraș și o Iepurică. S-ar putea să-ți dai seama că Iepurașul îți este cunoscut, pentru că de peste 3 ani el este personajul principal al campaniei Planifică Neprevăzutul și contribuie la educația tinerilor din România în ceea ce privește contracepția.

Înainte să-ți spun cine-i Iepurica, vreau să menționez că sunt unul dintre aceia care crede că subiectele legate de contracepție și viață sexuală n-ar trebui să fie unele de care să ne ferim, mai ales într-o lume în care tinerii sunt din ce în ce mai dezinteresați de educația sexuală, iar școala nu-i pregătește deloc în acest sens. Din acest motiv, campania Planifică Neprevăzutul mi se pare una grozavă, și mi-ar plăcea ca povestea de mai jos să ajungă la cât mai multe persoane.

Revenind la întâmplarea noastră, Iepurașul din poveste s-a îndrăgostit de o Iepurică. Ca să vizualizezi mai bine totul, îți arăt și o fotografie cu cei doi. :D

iepurasul amorezat si iepurica isteata

Așa cum spuneam, Iepurașul, după lungi căutări, și-a găsit aleasa, o Iepurică așa cum și-a imaginat și și-a dorit întotdeauna: frumoasă, gingașă, isteață, grațioasă și amuzantă. Numai că Iepurica nu i-a făcut jocul și i-a spus că degeaba este el Iepuraș Amorezat dacă nu îi demonstrează că merită să iasă la o întâlnire împreună. Și oricât a încercat Iepurașul s-o convingă că el e alesul inimii ei, Iepurica a spus că nici nu-l bagă în seamă până când nu trece un test.

iepurasul amorezat

Și aici intervenim noi. Iepurașul Amorezat are nevoie de ajutorul nostru ca s-o cucerească pe Iepurica Isteață. Ca să-i îndeplinim dorința Iepurașului, trebuie să intrăm aici și să răspundem la 5 întrebări simple.

Practic, Iepurica i-a dat Iepurașului 5 întrebări și i-a spus că fiecare răspuns corect îi aduce acestuia un punct în drumul către prima lor întâlnire. În momentul în care Iepurașul Amorezat va strânge 1000 de puncte, vor ieși la o întâlnire. Mai mult decât atât, acesta are la dispoziție doar două săptămâni ca să strângă cele 1000 de puncte. Practic, ne trebuie mulți prieteni care să răspundă întrebărilor, pentru a-l putea ajuta pe Iepuraș să iasă la o întâlnire cu Iepurica Isteață.

Așa cum spuneam, întrebările se află pe această pagină, iar totul durează maxim 2 minute. Iar ca dacă vrei să vezi ce se întâmplă la întâlnirea dintre cei doi după ce vor fi strânse cele 1000 de puncte, te invit să urmărești pagina de Facebook Planifică Neprevăzutul.

Dincolo de acest quiz, să știi că prin intermediul platformei Planifică Neprevăzutul poți lua legătura cu un medic ginecolog și poți afla răspunsuri la întrebările și problemele din domeniu care te macină. Ca să-i scrii medicului, e de-ajuns să dai un mail către doctorul@planificaneprevazutul.ro. Sunt deja peste 6000 de tineri care au trimis întrebări și au primit răspunsuri de la medicul ginecolog. Cred că e mai bine să întrebi un specialist atunci când ai o problemă sau o curiozitate în loc să te limitezi la informațiile pe care le găsești pe net. :D

Leave a Reply