Imaginatia…

Imaginatia... 1 | Cristian FloreaTocmai m-am folosit de ea. Am folosit-o fără să-i cer voie, fără să o solicit prea mult sau fără să o ţin în lanţuri mai mult sau mai puţin strânse. Totul a fost la înţelegerea dintre ea şi mine. A decurs perfect 8->

Totul a pornit de la poza din stânga, găsită pe blogul lui Crăciun. Iniţial am lăsat un comentariu banal în care îmi imaginam că respectivul vrea doar să ţină cutiile sau a pierdut microbuzul :))
De aici am început un adevarat basm impreună cu Andrei, respectivul fiind un erou căruia tocmai îi fusese răpita fata (gagica) şi s-a dus s-o salveze.

Urma un flagrant, se urca pe cutii ţinându-se strâns de ele (sa nu carecumva să cadă), după care mergea pe capota maşinii cu viteză fiind foarte atent la podurile pe sub care trecea şi care îl puteau lovi la cap, îi punea pistolul la tâmplă şoferului fără ca acesta să ştie ce s-a întâmplat, îl punea să oprească maşina şi îi cerea fata înapoi.

De aici totul putea merge mult mai departe lăsând imaginaţia să zburde cât de departe voia ea şi ajungând la un punct culminant care i-ar fi „căscat pe toţi cu gura lăsată” şi le-ar fi întipărit în minte întreaga peripeţie dar am hotărât să ne oprim făcându-l un fel de SuperMan pe curajosul om, dându-i fata şi trăind fericiţi până la adânci bătrâneţi.

Cine nu şi-ar dori un asemenea erou? :>

P.S.: Lăsaţi-vă imaginaţia să vă conducă de fiecare dată când simţiţi nevoia. Totul va fi altfel atunci ;)

5 Comments

  1. Tzontzyca 10 decembrie 2008
  2. Agkelos 10 decembrie 2008
  3. Cristian Florea 10 decembrie 2008
  4. Alexander 10 decembrie 2008
  5. TheBes7 10 decembrie 2008

Leave a Reply