Imaginatia…

Tocmai m-am folosit de ea. Am folosit-o fără să-i cer voie, fără să o solicit prea mult sau fără să o ţin în lanţuri mai mult sau mai puţin strânse. Totul a fost la înţelegerea dintre ea şi mine. A decurs perfect 8->

Totul a pornit de la poza din stânga, găsită pe blogul lui Crăciun. Iniţial am lăsat un comentariu banal în care îmi imaginam că respectivul vrea doar să ţină cutiile sau a pierdut microbuzul :))
De aici am început un adevarat basm impreună cu Andrei, respectivul fiind un erou căruia tocmai îi fusese răpita fata (gagica) şi s-a dus s-o salveze.

Urma un flagrant, se urca pe cutii ţinându-se strâns de ele (sa nu carecumva să cadă), după care mergea pe capota maşinii cu viteză fiind foarte atent la podurile pe sub care trecea şi care îl puteau lovi la cap, îi punea pistolul la tâmplă şoferului fără ca acesta să ştie ce s-a întâmplat, îl punea să oprească maşina şi îi cerea fata înapoi.

De aici totul putea merge mult mai departe lăsând imaginaţia să zburde cât de departe voia ea şi ajungând la un punct culminant care i-ar fi „căscat pe toţi cu gura lăsată” şi le-ar fi întipărit în minte întreaga peripeţie dar am hotărât să ne oprim făcându-l un fel de SuperMan pe curajosul om, dându-i fata şi trăind fericiţi până la adânci bătrâneţi.

Cine nu şi-ar dori un asemenea erou? :>

P.S.: Lăsaţi-vă imaginaţia să vă conducă de fiecare dată când simţiţi nevoia. Totul va fi altfel atunci ;)

Lasă un comentariu

5 comentarii

 • Tzontzyca 10 Dec 2008, ora 08:43

  Si eu credeam ca tine cuitiile sa nu cada :d

 • Agkelos 10 Dec 2008, ora 10:32

  Daca e sa-mi pun si eu imaginatia la contributie ca sa continuam povestea, sa adaugam putina drama, tipu’ ca urmare a tragicei intamplari ajunge iubitor de cutii si din acea zi nu va mai putea calatori cu autobusul ca orice om normal, ci doar prins de cutiile din spatele masinii :))

  De la mine poti citi: Esti inteligent?

 • Grim_Cris 10 Dec 2008, ora 10:38

  Si eu credeam la fel pana cand mi-am dat seama ca putea sa cada el cu tot cu cutii si nu mai era nimeni fericit :))

 • Alexander 10 Dec 2008, ora 12:22

  Alea sunt ladite. Sunt convins ca sunt de la portocale si saracu are deficiente grave de vitamine :d/ by the way imi place noul …ah am uitat cum ii zice :-:

 • TheBes7 10 Dec 2008, ora 14:36

  Grim, ai văzut prea multe filme. Rar vezi astfel de lucruri pe la noi, dar .. nu e ilegal să foloseşti imaginaţia

  De la mine poti citi: Şoferi tâmpiţi!