Îmbătrânesc?

cameliaAş fi vrut să nu folosesc drept formulă de adresare banalul „dragă”, dar mintea mea bolnavă şi îndurerată nu mai gândeşte coerent acum. Încep:

Dragă Camelia, mă bucur că, într-un sfârşit, atunci când ai descoperit că netul tău era scos din priză, ai reuşit să-mi trimiţi acest mail fără de care viaţa mea n-ar fi avut niciun rost.

Dacă nu-mi dădeai tu cele două link-uri, cred că turbam şi începeam să muşc din monitor de supărare. Aşteptam un semn de la tine şi muream de ciudă că am uitat să-ţi cer numărul de telefon.

În continuare îmi cer scuze că tu mi-ai trimis mailul joi, iar eu ţi-am răspuns deabia vineri dimineaţă la prima oră, dar .. vezi tu Cameluţa dragă, cum drăguţa de tine n-a reuşit să-şi bage modemul în priză până joi, nici preastimabilul nu şi-a citit mailul decât vineri dimineaţă.

Îmi pare rău să-ţi spun că-n acest scurt timp (de vineri până duminică) n-am avut timp să-mi dau seama cine naiba eşti. Ştiu, sunt un dobitoc. Am uitat de tine cum ai uitat şi unde am pus CD-ul ăla cu Ubuntu, dar nu-ţi face griji: cum CD-ul a fost găsit trei luni mai târziu, poate şi memoria mea îşi va aminti cine eşti într-o zi.

Sper să nu fie prea târziu pentru că, vezi tu, atât vineri cât şi sâmbătă n-am reuşit să dorm deloc. Numai la CD-ul ăla m-am gândit. Nu ştiam ce naiba ar fi putut căuta în caietul de biologie, când eu ştiam că-l ţineam la un loc cu celelalte.

Iartă-mă că-ţi scriu atât de violent, dar chiar nu mă pot abţine: priza în care trebuie să bagi modemul ar trebui să arate exact ca priza în care ai băgat monitorul şi unitatea centrală. Dacă nu te descurci întreab-o pe maică-ta. De ce îţi spun toate astea? Petru că am încercat din răsputeri să aflu cine eşti: ţi-am răspuns la mail şi te-am pus să-mi aminteşti cine se ascude în spatele nickname-ului tău: Camelia. N-ai dat niciun semn de viaţă până acum şi chiar am simţit o nevoie apăsătoare să vorbesc cu tine.

Îmi pare rău că sâmbătă a trecut fără să ne vedem. A fost o zi în care simţeam că mor dacă nu vorbeam cu tine. Totodată, îmi pare rău că nici sâmbăta viitoare nu ne putem vedea, s-ar putea să fiu plecat din localitate.

Totuşi, poate reuşeşti să-ţi bagi modemul în priză şi să aranjăm o întâlnire cândva, înainte să ies la pensie. Ştiu, viaţa e dură uneori, dar trecem noi peste.

O zi bună îţi doresc,
Grim Cris

Lasă un comentariu

14 comentarii

 • dezaxata 13 Dec 2009, ora 19:03

  pe mine ma amuza rau ca ai sub articol o reclama de la always…tampoane…:))=))

  • Grim_Cris 13 Dec 2009, ora 19:10

   aia o genereaza Google. nu tine de mine :))

 • Razvan 13 Dec 2009, ora 19:43

  Camelia este este un bot care v-a spamat sau chiar e o tipa cu care ai vorbit si i-ai dat adresa de blog dar nu si un numar de contact. Daca fata este reala si vrea sa se intalneasca cu tine nu mi se pare ok ca ai facut misto de ea. Daca e bot e interesant unde au ajuns oamenii pentru a spama.

  • Grim_Cris 13 Dec 2009, ora 21:33

   E bot. Uita-te la primul comentariu .. si Catalin a primit mailul

 • Catalin 13 Dec 2009, ora 19:01

  Si eu l-am primit, fix asa. :))

  • Grim_Cris 13 Dec 2009, ora 19:10

   pff .. si eu care credeam ca sunt singurul norocos care se intalneste cu Camelia sambata

 • Pingback: Scurtiliiiiii #10 | Ceostoy.ro ( If you could do a difference , do it ! )
 • Pingback: Si botii flirtreaza - Cata`s BLOG
 • Undeath 14 Dec 2009, ora 08:51

  ea e bitch-u bloggerilor,mai ales al profetiilor Grim Cris si a lui Catalin :))

  auzi,si pe mine m-a bufnit rasu’ de la chestia cu tampoanele :))

  oricum daca e bot facut de romani,e tipic oricum,cred ca si linkurile care ti le-a dat te duceau intr-un scam page sau un cookie grabber ;)

 • slayer666 14 Dec 2009, ora 09:19

  si eu am primit mailul…exact in formatul asta…dar eu nu m-am sinchisit sa raspund:)

 • PanTeraS 14 Dec 2009, ora 11:16

  Eu nu am primit nici un email :( :((… Pff :)) Oare de ce? :))

  • Grim_Cris 14 Dec 2009, ora 11:55

   tu nu meriti :))

 • Neamtu' 14 Dec 2009, ora 13:03

  Bre, recunoasteti ca, de fapt, nici unul dintre voi nu vrea s-o scoata pe Camelia la o cafea sambata. :) Poate cauta un partener pentru sex vineri seara :))

 • RaYoblog 16 Dec 2009, ora 19:15

  si eu l-am primit :X