Ai îmbrăcăminte care nu-ți mai trebuie? O poți dona sâmbătă, pe 3 octombrie, oamenilor străzii

Totul a pornit de la acest filmuleț:

Ideea a fost preluată recent și la noi, când Ollie Gang Shop a donat oamenilor străzii încălțăminte din magazin. Apoi le-a făcut o ședință foto. Totul a fost făcut ca să pregătească The Street Store Romania, primul magazin gratuit de îmbrăcăminte din România, destinat oamenilor străzii.

Practic, dacă ai pe-acasă haine care arată bine (adică nu-s rupte, spre exemplu) și pe care nu le mai folosești, le poți dona sâmbătă, pe 3 octombrie, pe Strada Schitu Măgureanu, pe trotuarul parcului Cișmigiu, între 08:00 și 18:00.

Săptămâna trecută mi-am dat seama că am o geacă de iarnă pe care n-o mai port și m-am gândit s-o donez cuiva, ca să n-o arunc. În fiecare dimineață, când mă duc la birou, mă întâlnesc cu aceiași trei cerșetori, așa că prima idee care mi-a venit în minte a fost să o dau unuia dintre ei. În ziua în care am hotărât să le-o dau erau toți 3 în același loc. Le-am dat-o și i-am lăsat să hotărască cine o păstrează. Nu pot să descriu bucuria din ochii lor. În schimb, am ales să promovez evenimentul de sâmbătă pentru că știu că poți vedea și tu o bucurie asemănătoare dacă hotărăști să mergi și să donezi.

A, iar ieri, când a fost frig, unul dintre cei 3 purta geaca, lucru pentru care chiar m-am bucurat. :)

8 Comments

 1. Cris 30 septembrie 2015
  • Cristian Florea 7 octombrie 2015
 2. Nicu 30 septembrie 2015
  • Cristian Florea 7 octombrie 2015
 3. Eugen 2 octombrie 2015
  • Cristian Florea 7 octombrie 2015
 4. Irina 20 octombrie 2015
  • Cristian Florea 20 octombrie 2015

Leave a Reply