Imobiliare.NET pune accentul pe calitate, introducand harta

Imobiliare.net este cel mai mare portal cu informatii imobiliare, cu peste 330.000 de oferte din toata tara.

Este foarte util ca un anunt sa contina cat mai multe informatii. Doar simpla precizare sub forma de text nu este suficienta. Astfel, imobliare.net vine cu o harta imobiliara, care te-ar putea face sa te hotarasti asupra spatiului pe care te pregatesti sa-l stapanesti.

Harta imobiliara contine imaginea de ansamblu a imobilului si a imprejurimilor, astfel ajungand sa stii daca pe langa locuinta pe care-o vei cumpara se afla parcuri, statii de metrou, spatii verzi etc.

Acest demers a pornit si de la ideea ca cei mai multi dintre vizitatorii site-ului au timpul limitat. O harta atasata unui anunt poate scuti o vizita inutila la o locatie sau, din contra, poate sa dea un imbold pentru a vizita o proprietate, in ideea ca locatia este in concordanta cu cerintele celui interesat.

De asemenea, folosindu-te de meniul „Zone de interes”, vei putea alege spre ce fel de anunturi sa te poarte harta. Spre exemplu, daca bifezi „Statii de metrou”, vor fi afisate numai anunturile plasate pe langa statiile de metrou. Mai poti sorta anunturile si dupa „Primarii”, „Administratii financiare”, sau „Parcuri”.

Sectiunea se bucura de o popularitate foarte mare, avand deja listate in jur de 5.000 de proprietati, devenind astfel cea mai mare si cea mai completa din online-ul nostru. Platforma pe care s-a construit harta.imobiliare.net este Bing Maps de la Microsoft, singura ce are inclusa functia „bird’s eye” ce permite identificarea la nivel de detaliu in format pseudo-3D a cladirilor din principalele orase din tara.

4 Comments

  1. Shmen 6 iulie 2010
    • Cristian Florea 6 iulie 2010
  2. Alter Ego Blog 6 iulie 2010
    • Serginho 7 iulie 2010

Leave a Reply