La ce e utilă o imprimantă Canon cu conectivitate în cloud

Vreau să facem un mic exercițiu: imaginează-ți ce funcții avea telefonul tău mobil acum 10 ani și compară-le cu funcțiile de acum. Fă același lucru și pentru laptop. De fapt, încearcă să compari cu orice gadget din casă. Iar dacă ajungi la imprimantă, probabil o să te gândești că ea nu s-a schimbat foarte mult, pentru că aceeași senzație am avut-o și eu.

În final, imprimanta are cam aceleași principii de funcționare dintotdeauna și probabil ești tentat să spui că nu prea ai ce să inovezi la o imprimantă. Ei bine, există câteva modificări majore.

Când vine vorba de imprimante, inovațiile mari se observă, în general, în categoria de produse business, pentru că acolo e nevoie de flux mare de documente imprimate, de o securizare a datelor, totul pentru un număr mare de utilizatori.

Iar dacă ar fi să ne uităm îndeaproape la Canon, ei au lansat recent Seria Canon imageRUNNER ADVANCE DX, o categorie de multifuncționale care vine cu o serie de funcții inteligente, făcute ca să simplifice fluxurile de lucru în companiile mici, mijlocii și mari și ca să economisească bani.

Spre exemplu:

  • conectivitate în cloud – asta înseamnă că poți imprima de oriunde, fără să fie nevoie să aștepți să ajungi la birou ca să imprimi anumite documente.
  • securitate sporită – ținând documentele în cloud, doar tu decizi cine are acces la ele și în ce moment. Mai mult, există un parteneriat între Canon și McAfee prin intermediul căruia există un layer de securitate incorporat în imprimante pentru a proteja împotriva atacurilor cibernetice sau ale unor accesări care pot compromite siguranța informațiilor.
  • fluxuri de lucru automate pentru scanare, arhivare și căutare de documente;
  • eliminarea automată a paginilor goale pentru a câștiga timp și a nu mai consuma hârtie;
  • corectarea digitală a alinierii paginilor scanate, completată de sticla de scanare avansată, rezistentă la pete, pentru a câștiga și mai mult timp și a nu mai arunca hârtie cu documente imprimate strâmb după scanare.

Iar toate cele de mai sus vin și cu avantaje adiacente, care se aplică în funcție de specificul companiei în care vor fi folosite sistemele. Spre exemplu, având acces în cloud prin intermediul echipamentelor Canon, nu mai e nevoie să mai cumperi servere pe care să ții documentele în firmă.

Totodată, având mereu acces la imprimantă și la informațiile pe care ți le furnizează, poți înțelege dacă se face risipă de hârtie în firmă și poți ajuta la a reduce risipa și a contribui la o Planetă mai bună.

Dacă ai un business sau reprezinți o companie și vrei să aduci imprimante de ultimă generație la birou, seria de echipamente multifuncționale Canon imageRUNNER ADVANCE DX ar putea fi ce îți trebuie. Găsești modelele disponibile și informații suplimentare aici.

La ce e utilă o imprimantă Canon cu conectivitate în cloud
Tags:

Leave a Reply