În Vrancea, Earth Hour se sărbătoreşte datorită blogosferei

Earth Hour FocsaniŞtiţi ce-i ăla Earth Hour, da?

În Vrancea, blogosfera s-a gândit să celebreze Ziua Pământului în aer liber. De fapt, Adi Mangu s-a gândit şi ne-a cerut ajutorul tuturor. Iar noi bineînţeles că am vrut să-l ajutăm.

De ce facem asta?

– Să trecem pe lista lucrurilor care se întâmplă în Vrancea o acţiune iniţiată de Blogosfera Vrânceană;
– Să vedem câtă putere de convingere avem. Altfel spus, să vedem câţi oameni putem strânge pe 31 martie;
– Să ne distrăm, bineînţeles. Că fără distracţie viaţa e greu;
– Să demonstrăm că economisirea de energie o poate face oricine şi că nu-i atât de greu de realizat. Dacă putem noi, bloggerii, cum să nu puteţi şi voi?
– Să ne mai distrăm o dată. :))

Ce avem până acum?

– Un eveniment pe Facebook;
– Promisiunea Primăriei Focşani cum că pe 31 martie 2012, între orele 20:30 şi 21:30, o să avem luminile stinse în Piaţa Unirii şi pe principalele bulevarde ale oraşului;
– Susţinerea celor de la WWF;
– Program artistic de folk în timpul în care luminile sunt stinse. Cu programul artistic încă suntem în tratative, dar sunt 80% şanse să existe.

Ce vrem?

– Dacă sunteţi din Focşani (sau în apropierea Focşaniului), să veniţi sâmbăta viitoare, pe 31 martie la ora 20:30 în Piaţa Unirii şi să celebraţi Earth Hour alături de noi;
– Să spuneţi şi pe Facebook că participaţi la eveniment dând attending aici şi, eventual, să vă invitaţi şi prietenii;
– Să faceţi în aşa fel încât să afle cât mai multă lume de faptul că se organizează Earth Hour în Focşani, fie distribuind articolul pe care aproape l-aţi terminat de citit în acest moment, fie prin alte metode pe care o să le gândiţi singuri.

Închei aici, spunându-vă că aştept cu drag să văd cum se desfăşoară Earth Hour la nivel naţional. Dacă eşti din alt oraş şi sărbătoreşti Ziua Pământului, zi-ne şi nouă într-un comentariu.

4 Comments

  1. Ana- 26 martie 2012
    • Cristian Florea 29 martie 2012
  2. Vali Crintea 12 martie 2014
    • Cristian Florea 12 martie 2014

Leave a Reply