Au început înscrierile la Webstock 2015. Bloggerii au acces gratuit

Așa cum te-am obișnuit, anunț aici de fiecare dată când se deschid înscrierile la câte-un eveniment de Social Media pe care-l consider important. Asta pentru că mi-ar plăcea să ne întâlnim cât mai mulți acolo și să îmbinăm utilul conferințelor cu plăcutul networkingului.

În acest caz, vorbim despre Webstock 2015, cel mai important eveniment de social media din România, care strânge de vreo 8 ani încoace cei mai buni oameni din online-ul românesc la un loc. Totodată, te poți întâlni și cu cei mai activi bloggeri de la noi din țară. În fiecare an, Webstock-ul este un prilej de-a cunoaște bloggerii (atât cei din București, cât și cei din țară), companiile și agențiile active în Social Media.

Evenimentul are loc în acest an pe 2 octombrie, la hotelul JW Marriott din București. Vor fi trei sesiuni de conferințe, două sesiuni de micro-conferințe și gala Webstock Awards, care premiază anual cele mai bune proiecte din mediul online realizate în ultimul an în România.

Înscrierile, așa cum ziceam, sunt gratuite pentru bloggeri, în timp ce companiile trebuie să plătească o taxă de 250 de lei. Detalii sunt aici. Eu propun să-ți rezervi locul din timp, să fii sigur că ești înscris. :D

webstock 2015

2 Comments

  1. Claudia Predoana 16 iulie 2015
    • Cristian Florea 16 iulie 2015

Leave a Reply