Acum te poți loga în aplicația ING HomeBank doar cu amprenta

De fiecare dată când văd că apare o actualizare la o aplicație pe care o am instalată pe smartphone, citesc ce lucruri noi aduce acea actualizare. Îmi place să fiu întotdeauna informat în legătură cu aplicațiile pe care le folosesc și n-aș vrea să se lanseze vreo opțiune nouă care să-mi ușureze activitatea, dar pe care să n-o folosesc pentru că nu știu de ea.

Acum vreo două săptămâni, aplicația ING HomeBank a cerut update. Bineînțeles, am citit cu ce vine nou și am văzut posibilitatea de a te loga cu amprenta. Mi-a plăcut, dar n-am apucat să scriu atunci despre ea, iar articolul acesta e pentru cei care fac update-uri aplicațiilor fără să citeacsă ce se schimbă. :))

Ca să activezi loginul cu amprentă la aplicația ING HomeBank, trebuie să deschizi aplicația, să te loghezi așa cum o făceai și până acum (cu DigiPass sau parola prestabilită), apoi să apeși pe cele 3 săgeți din colțul din stânga-sus și pe Setări Cont. Ți se va deschide o pagină ca cea de mai jos.

login ing homebank cu amprenta

Bineînețeles, e destul de intuitiv ce ai acum de făcut: click pe Autentificare cu amprentă și apoi urmărește pașii. Un lucru mai puțin cunoscut e faptul că, mai nou, poți să-ți setezi și un username personalizat. Adică în loc să te loghezi în HomeBank cu acel cod care începe cu inițialele tale și apoi e urmat de 7 cifre, poți pune numele tău sau orice alt nickname îți e ușor să reții. Modificarea se face apăsând pe Schimbă cod utilizator din poza de mai sus.

După ce ai activat loginul cu amprentă, când vei deschide aplicația ING HomeBank, îți va apărea o pagină ca cea de mai jos.

login ing homebank cu amprenta 2

Iar dacă ești client ING și n-ai descărcat încă aplicația, o găsești mai jos:

Download pentru iOS.

Download pentru Android.

Tags:

3 Comments

  1. Staicu Costel. 8 aprilie 2020
    • Cristian Florea 8 aprilie 2020
      • Staicu Costel. 9 aprilie 2020

Leave a Reply