O funcție utilă de la Instagram – Multi-Account Login

Am descoperit-o acum două zile și am dat click de curiozitate, să văd ce e cu ea. Mi-a plăcut ideea, așa că m-am gândit să vă spun și vouă.

Pe scurt, Instagram a introdus o funcție numită Muli-Account Login, făcută special pentru cei care administrează mai multe conturi de Instagram, pentru a le ușura procesul de logare.

Ce face această funcție?

Din multitudinea de conturi la care ai acces, îți permite să selectezi un cont primar, care să te ajute să te loghezi mai rapid pe toate celelalte conturi.

Practic, dacă tu ai acces la conturile: Insta1, Insta2 și Insta3, selectezi drept cont primar Insta1, iar atunci când te vei loga pe acest cont, Instagram te loghează automat și pe 2 și 3, doar pentru că te-ai logat pe primul.

Asta nu te împiedică să te loghezi la un moment dat doar pe Insta2, dacă asta dorești, ci doar face mai rapid procesul de logare pe toate cele 3 conturi.

E util pentru cei care lucrează în agenții de publicitate și pentru cei care au grijă de contul de Instagram al companiei la care lucrează, pentru că își pot seta drept cont principal contul cu numele lor, iar de fiecare dată când se vor loga în el, se va face login automat și pentru conturile de brand.

Atenție: dacă activezi această funcție, oricine s-ar loga pe contul tău personal, din orice colț al lumii, va fi logat automat și pe conturile de brand. Deci dacă nu ai activată funcția de Autentificare în Doi Pași și îți află cineva parola contului personal, va fi logat automat și pe celelalte conturi.

Eu am activat-o pentru profilul meu, pe care l-am legat la și #casastiti. Practic, am link-uit cele două conturi, iar când mă loghez la mine, se loghează automat și pe contul #casastiti. Și am primit și un mail de înștiințare după ce am făcut setup-ul.

O funcție utilă de la Instagram: Multi-Account Login

Cum se activează funcția Multi-Account Login

Deschide Instagram, mergi pe profilul tău, apasă pe butonul cu 3 linii orizontale din colțul dreapta-sus, apoi mergi la Settings.

Dă scroll până jos de tot, iar în dreptul lui Logins o să vezi și opțiunea Setup Multi-Account Login, ca în fotografia de mai jos.

setup multi-account login

Se pare că funcția a fost anunțată prin luna februarie, dar la mine abia acum a ajuns. 😁

2 Comments

  1. Carmen 30 octombrie 2022
    • Cristian Florea 1 noiembrie 2022

Leave a Reply