Instagram adaugă un sticker util pentru restaurante (disponibil și în România)

Instagram a lansat astăzi un sticker de Stories gândit special pentru restaurante, care le ajută să vândă mai ușor mâncare comandată online.

Stickerul arată ca în imaginea de mai jos, iar cei care dau click pe el sunt redirecționați automat către site-ul restaurantului, putând astfel să comande mâncare mai ușor.

Instagram adaugă un sticker util pentru restaurante (disponibil și în România)

Decizia de a face acest sticker a venit pentru a susține restaurantele și business-urile locale, care în această perioadă reușesc să supraviețuiască doar prin intermediul comenzilor online.

Probabil, pentru multe restaurante din România, promovarea pe Instagram nu este una dintre priorități, dar dacă știi owneri de restaurante care ar putea beneficia de pe urma acestui sticker, dă-le de veste.

Până la urmă, decizia de a comanda de la un restaurant pe care-l cunoști ține de disponibilitatea acelui restaurant de a face livrări. Dar dacă restaurantul face livrări și publicul nu știe asta, nu are nimeni de câștigat din acest lucru. Așadar, o serie de stories cu povești și fotografii cu mâncare bună, la care se adaugă acest sticker peste, ar puteaa juta la a le arăta tuturor clienților care urmăresc restaurantul pe Instagram că acesta face și livrări la domiciliu. 👍🏼

Instagram adaugă un sticker util pentru restaurante (disponibil și în România)

5 Comments

  1. ciprian 24 aprilie 2020
  2. Val Vesa 24 aprilie 2020
  3. Dan Ciulea 24 aprilie 2020
  4. Ciprian 24 aprilie 2020
  5. Cristian Florea 27 aprilie 2020

Leave a Reply