Organizăm un Instameet la Noaptea Statuilor Vivante. Cu un premiu de 50 de Euro

În acest an va avea loc a șasea ediție a Festivalului Internațional de Statui Vivante, eveniment organizat de Teatrul Masca, cu intrare liberă. Startul se va da pe  16 iunie, de la ora ora 20.00, la Casa Filipescu Cesianu (aflată la intersecția dintre Calea Victoriei și Strada Sevastopol, București). Evenimentul de lansare poartă numele de Noaptea Statuilor Vivante și pentru că nu puteam lăsa o așa ocazie să treacă, ne-am gândit că ar fi cazul să organizăm un Instameet pe această temă.

Ideea e în felul următor: hai pe 16 iunie la Noaptea Statuilor Vivante, fotografiază ce te inspiră pe-acolo, apoi urcă pe Instagram cel puțin o poză cu hashtagul #statuivivante până pe data de 19 iunieiar cea mai reușită fotografie va fi premiată cu 50 de euro. Iar dacă tot am început discuția, să știi că mai sunt 3 premii de câte 50 de euro și pentru bloggerii care promovează evenimentul. Detalii găsești aici.

Apropo, dacă nu ajungi la evenimentul de pe 16 iunie, să știi că statuile vor fi între 17 și 18 iunie în Parcul Crângași și între 19 și 20 iunie în Parcul Al. I. Cuza.

Ce zici, ne vedem la Noaptea Statuilor Vivante?

statui vivante

Leave a Reply