Întrebare pentru ascultătorii de muzică, dar nu numai

loc pentru castiMajoritatea rucsacurilor pe care le deţin au în partea de sus o gaură acoperită cu nişte cauciuc, pe care este semnul unor căşti, iar în interior, au un săculeţ care, zic eu, are funcţia de a ţine player-ul în momentul în care doreşti să te foloseşti de gaura aia.

Am stat şi m-am gândit puţin cam cum m-aş putea folosi de chestia aia, dar mai ales de ce aş face asta, iar concluzia la care am ajuns a fost că trebuie să scriu un articol şi să vă întreb pe voi ce şi cum.

Mie mi se pare tare anapoda să-mi las căştile să-mi iasă din ghiozdan pe-acolo, că or să fie fire peste tot pe spatele meu, iar ăsta nu-i un lucru tocmai bun. În plus, dacă vreau să dau ghiozdanul jos, trebuie să am grijă să nu mă încurc în căşti. Şi nici asta nu e atât de funny pe cât pare.

În plus, dacă player-ul se află în săculeţul ăla, cu ce forţă mistică trebuie să acţionez ca să schimb melodia, sau să dau volumul mai încet, că eu nu mă prind?

Poate ştiţi voi cum stă treaba, că pe mine mă depăşeşte.

Lasă un comentariu

5 comentarii

 • Bogdan 1 Noi 2012, ora 10:53

  la castile performante, (de exemplu, Skullcandy) exista un butonel pe fir prin care poti schimba melodia ;-) e practic buzunarelul, daca ai iPod si casti smechere

  • Cristian Florea 1 Noi 2012, ora 15:57

   Da, ştiu că la Skullcandy există un butonel magic, dar dacă firul ăla îţi vine prin spate, nu e destul de greu de adus în faţă, unde poţi apăsa pe buton? :))

   • Bogdan 1 Noi 2012, ora 18:50

    pai e plasat ok…o sa-ti arat

 • Laurentiu 1 Noi 2012, ora 13:36

  Bine ai punctat. Eu nu am folosit niciodata gaura aia..am incercat sa vad cum stau lucrurile insa cand am bagat mp3-ul in rucsac ma uitam lung si ma gandeam ca ceva e in neregula..era faptul ca nu prea pot sa-mi schimb melodia, sa schimb volumul samd.

  • Cristian Florea 1 Noi 2012, ora 16:01

   Deeci nu-s singurul care-i observă inutilitatea. :))