Intrebare

Când pierdem un lucru, îl căutăm şi în cele din urmă îl găsim. Cum se face însă că-l găsim tocmai în ultimul loc în care-l căutăm?

Aştept răspunsuri de la voi. Primul răspuns corect va fi premiat cu … nu ştiu … vă dau cadou un prieten imaginar :> Sau vă mai gândiţi la altceva .. scriu un articol pe o temă aleasă de voi?

Mă rog … voi clociţi răspunsul şi după aceea ne gândim şi la premii.

Baftă!

Lasă un comentariu

17 comentarii

 • Makavelis 18 Mar 2009, ora 02:27

  nu il gasim in ultimul loc in care cautam, pur si simplu dupa ce l-am gasit, e logic sa nu mai cauti. Asta da impresia cum ca ar fi ultimul loc in care il mai cautai
  Sper sa fi inteles :)

  De la mine poti citi: 8 animale ascunse. Exercitiu

  • Andrei 1 Noi 2009, ora 17:07

   nu neaparat… eu inca mai caut unele lucuri si dupa ce leam gasit, ca uit ca leam gasit…:|

 • Grim_Cris 18 Mar 2009, ora 07:07

  hmm :-? … uitasem ca tu le aveai cu perspicacitatea

  Se pare ca DA … raspunsul e corect :)

 • ScS 18 Mar 2009, ora 09:15

  deacord cu Makavelis….dar sa va dau un sfat….cand pierdeti ceva si nu mai gasiti obiectul respectiv….puneti un pahar cu gura in jos si o sal gasiti;)

  De la mine poti citi: L-au luat pe Tolea

 • ASY 18 Mar 2009, ora 08:36

  Pai cand cautam ceva ne gandim la locurile in care era deobicei si deaia il cautam acolo, dar uitam de locurile unde mai era uneori. Deaia pare ultimul loc. Poate nu e ultimul, poate mai erau, dar nu ai cum sa stii. Apropo de asta se mai intampla sa il cauti si in ultimul loc si sa nu il gasesti acolo. Asta inseamna ca ori l-a gasit altcineva si l-a mutat ori l-ai pierdut de-a binelea.

 • ScS 18 Mar 2009, ora 09:49

  poate pare dar mie tot timpul mi-a mers;)

  De la mine poti citi: L-au luat pe Tolea

 • ScS 18 Mar 2009, ora 10:07

  :))=))nu cred…..pierzi timpul dak incerci:))=))

  De la mine poti citi: L-au luat pe Tolea

 • Grim_Cris 18 Mar 2009, ora 09:37

  @Scs … chiar ajuta? :)) … mi se pare absurd :-??

  @ASY … nu prea ai inteles intrebarea :-? … il gasim in ultimul loc in care il cautam pentru ca dupa ce l-am gasit nu il mai cautam .. asta a incercat Makavelis sa spuna :)

 • Grim_Cris 18 Mar 2009, ora 10:02

  chiar am sa incerc sa stii … oare merge si cand uiti o lectie sau nici n-ai invatat-o vreodata? nu mi-o amintesc subit?

 • Grim_Cris 18 Mar 2009, ora 10:25

  oricum nu incercam :))

 • unicornu' 18 Mar 2009, ora 15:23

  raspunsul logic e cel dat de Maka, clar. dar intrebarea logica care i-ar urma ar fi: dar de ce nu gasim ce cautam in primul loc in care cautam? probabil pt ca nu s-ar chema cautare! :d

  De la mine poti citi: Drive

 • Myhay 18 Mar 2009, ora 23:45

  nu exista un raspuns logic ,daca stii unde l-ai pus si nu are cine il lua de acolo il poti gasi si in primul loc in care cauti

 • 92lucia 18 Mar 2009, ora 23:57

  Eu vad intrebarea reformulata ca fiind „Cum se face însă că-l găsim tocmai în ultimul loc în care-l PUTEM căutăm?”. Nu stiu de ce dar asta imi „sufla” mie . Si raspunsul la care ma gandesc e ca probabil, din inertie, adesea trecem pe langa lucru ala si cautam in locurile cele mai ciudate cu putinta. E o lege a lui Murphy:))

  De la mine poti citi: Leapsa: Lucruri despre mine

 • Grim_Cris 19 Mar 2009, ora 08:00

  Fiecare intelege intrebarea diferit. Fiecare are varianta lui de intrebare sau de raspuns … asta imi place :)

 • Green Girl 26 Mar 2009, ora 10:37

  cu riscul de a repeta ce au spus [probabil] si ceilalti.

  dupa ce gasesti un lucru nu e normal sa te opresti din cautarea lui? deci locul in care il gasesti este ultimul in care il cauti. mie asa mi se pare logic.

  De la mine poti citi: Haos

 • Grim_Cris 26 Mar 2009, ora 11:07

  asa si este :)>-

 • vio HCMF 17 Iun 2009, ora 18:36

  Salut! Nu stiu daca un lucru pierdut, este gasit in locul la care te astepti cel mai putin! Dar cu siguranta ca in momentul in care s-a pierdut nenorocitul obiect,mintea noastra este ocupata in totalitate cu ce facem(altceva, complet diferit si care nu are legatura cu lucrul care e pe cale sa se faca nevazut), sau suntem intr-un moment in care mintea e plecata cu sorcova si suntem rupti de realitate! Altora le este dat sa fie aiuriti tot timpul si doar sa aiba impresia ca gasesc greu ce au perdut! Cel mai tare se „oftica” cei ca mine, care in toata viata lor nu au pierdut niciodata, nici macar o pereche de chei, iar atunci cind ceva dispare si avem senzatia ca s-a dus pe apa sambetei, se declanseaza un proces de analiza, foarte intens si cu un consum axagerat de forte si energii,puse la treaba pt a gasi de regula un obiect banal,ce poate fi inlocuit usor! Atunci cand este gasit,de multe ori accidental,viata iti rezerva o alta surpriza: ai pierdt altceva sau ai facut o dezordine cumplita cautand un nimic! Raspunsul e ca ne inconjuram de multe ori de lucruri inutile care ne dau senzatia ca ne usureaza viata, dar de fapt ne-o aglomereaza si ne face, cateodata, „dezordonati”!
  Mi-ar placea sa discutam de ce se obtin atat de greu bilete la piesa de teatru „REVIZORUL”,eu vizionand deunazi piesa, prilej cu care am vazut ca erau vreo 10-15 locuri goale,iar biletele erau epuizate din ziua punerii lor in vanzare!? Hmm!?