Invitaţie la lectură

Acum aproximativ un an de zile, un nou blog a luat naştere. Micuţ şi speriat, încerca să se integreze tot mai bine în lumea asta a online-ului, de care o parte dintre noi suntem dependenţi. O lua uşor, cu paşi mici, iar de multe ori aveam impresia că vrea să se oprească sau să se întoarcă de unde a plecat.

Totuşi, blogul ăsta a continuat, uşurel, să evolueze. La început nu era citit de nimeni, de comentarii nici nu mai zic, dar nici autoarea nu prea-şi făcea timp pentru el.

La un moment dat, lucrurile s-au mai schimbat. Dacă la început se voia a fi un blog despre sănătate, acum s-a ajuns la un blog generalist, ca majoritatea blogurilor de pe la noi, incluzând atât gândurile autoarei, cât şi sfaturi medicale, glume, sau altele. Având o sferă mai mare a subiectelor de discuţie şi articolele au apărut mai des.

Blogul ăsta îmi place din două mari motive:

1. Este scris de-o mamă.

Întotdeauna mi-au plăcut oamenii trecuţi deja de tinereţi, dispuşi să înveţe şi să-şi descopere noi pasiuni legate de tehnologie (a se arunca un ochi în blogroll-ul meu dacă nu mă credeţi).

2. Autoarea este mama mea.

„Aveai dreptate când ziceai că dacă o să scriu mai mult, voi cunoaşte tastele fluierând. Acum pot să scriu urmărind propoziţia pe monitor, nu pe tastatură”. Fraza asta mi-a umplut inima de bucurie ieri. Spunea că am dreptate în legătură cu un lucru esenţial, dar mai mult mă bucuram că a scris atât de mult încât să descopere singură asta.

Mă bucur tare mult când văd că mama se ţine de blog. Se lasă încurajată de mine, de numărul zilnic de vizitatori şi de comentarii. Ar scrie zilnic dacă ar avea timp. Dar şi aşa rar, cum o face, tot mă bucură.

Probabil vi se pare o aiureală să vă invit să-i citiţi blogul, dar chiar sunt de părere că aveţi ce găsi acolo, iar dacă nu, nu-i nicio problemă.

Lasă un comentariu

11 comentarii

 • Pisi 10 Oct 2010, ora 12:13

  hehe ..ce dragut :D .. la cat mai multe posturi, comentarii ..
  ai mei n`au treaba cu calculatorul .. doar eu si frate`miu :D ..

  • Florea Cristian 10 Oct 2010, ora 12:15

   de ce nu-i inveti sa aiba treaba cu calculatorul?

   • Pisi 10 Oct 2010, ora 13:02

    Tata se juca inainte Need for speed si nu mai aveam loc de el :)) .. mai ales ca era doar un calc in casa .. Si plus de asta .. n`au cand .. Vin de la munca obositi ..mananca, se uita la tv … si somn.

    probabil ca daca mi`ar cere .. i`as invata ..

   • Florea Cristian 10 Oct 2010, ora 13:41

    probabil nici nu s-au gandit ca ar putea invata. intreaba-i daca vor. si daca-ti spun nu, asta e. macar stii ca ai incercat

 • i4ever 10 Oct 2010, ora 15:46

  Succes la tastat!

 • Ruxi 10 Oct 2010, ora 22:25

  Foarte frumos. Si eu o mai invat pe mama din cand in cand sa faca unele lucruri pe calculator. Ce e mai important pentru ea deja stie, dar uneori mai are nevoie de ajutor.

  Mi-ar fi placut sa-i citesc blogul. :P

 • Rockoteca 11 Oct 2010, ora 19:08

  uau…mama ta e cul ! :X
  cumpara-i un domeniu propriu :>
  da’ ai grija ce faci, sa nu te depaseasca xD !

 • Ana 12 Oct 2010, ora 16:05

  Frumos, mi-ar placea sa scrie si mama mea bloguri!