Io v-am zis că o să ne întâlnim mai des

V-am spus după ultimul blogmeet că o să ne întâlnim mai des nu?

Următoarea întâlnire după acel blogmeet a fost la Tecuci vreo două săptămâni mai târziu, iar acum urmează o altă întâlnire, tot datorită lui Dan şi a celor de la Auto Aiss Focsani, un blogmeet organizat fix la sediul Auto Aiss, unde vom asista şi la prezentarea a trei modele noi de Chevrolet: Aveo Sedan, Aveo Hatchback si Cruze Hatchback.

AutoBlogmeet

Sunt sigur că ne vom simţi foarte bine. Abia aştept să iau şi eu permisul ca să pot face nişte Test Drive-uri pe-acolo. Totuşi, am să vă povestesc despre cât de fain a fost să mă uit la ceilalţi cum conduc, fără ca eu să pot face nimic.

Apropo, participanţilor le sunt promise şi ceva premii. Ne vedem acolo, da?

Lasă un comentariu

8 comentarii

 • Ana 25 Aug 2011, ora 16:57

  pai mai intalniti-va mai des :)

 • gamerap 25 Aug 2011, ora 23:20

  Ai gresit link-ul pentru blogul lui Dan, ai uitat un „o” (ps: sterge-mi comentariul).

 • Alexandra 25 Aug 2011, ora 23:22

  Eu nu pot sa vin >.< Oricum cred ca m-as fi simtit prost, printre atatia oameni…pe care nu-i cunosc ;)) Eu mai micuta asa ;)) voi mai mari… ;)) in fine, distractie placuta ! :) Banuiesc ca va fi frumos :)

  • Florea Cristian 26 Aug 2011, ora 08:11

   Cand am organizat primul blogmeet eram de varsta ta, iar singura persoana de-acolo mai mica decat mine era Ioana Cozma (http://ioanacozma.wordpress.com), deci nu e varsta o problema si nici faptul ca nu cunosti pe nimeni. Ca nici eu nu cunosteam si eram organizator

 • Mihai Ioan 26 Aug 2011, ora 18:37

  Ma bucura faptul ca bloggerii au in sfarsit si drumuri deschise. Pana acum ne-am lovit de multe usi.