Ce noutăți aduce iOS 11, noul sistem de operare de pe iPhone

Pe 5 iunie, cei de la Apple au făcut un eveniment prin intermediul căruia au anunțat câteva noutăți interesante. Adică o nouă tabletă, niște laptop-uri mai performante, un iMac mai bun, o boxă numită HomePod (care are o calitate a sunetului foarte bună și în care e încorporată și Siri, ca să poți să-i spui ce muzică vrei să asculți) și sisteme noi de operare pentru produsele lor. Toate vor apărea în toamnă sau la finalul anului, deci avem timp să vorbim despre ele pe rând.

Azi începem cu iOS 11, noul sistem de operare pentru iPhone. El va fi disponibil pentru variantele de iPhone 5S sau mai noi, iar cei de la Apple au spus că vor lansa varianta publică în toamnă. Asta înseamnă pe la finalul lunii octombrie, dacă ne uităm la lansările anilor trecuți.

Bineînțeles, după eveniment au lansat deja prima variantă beta a noului sistem de operare, pe care îl poți instala și tu, dacă vrei, deși nu e chiar recomandat. A explicat Alin cum se instalează aici. Eu o să mai aștept câteva săptămâni până o s-o instalez, ca să apară o variantă mai stabilă. Până atunci, îi las pe alții să se joace cu ea. Totuși, hai să vezi un clip de 5 minute (făcut de cei de la Cult of Mac) care arată principalele funcții ale noului iOS 11.

Pe mine cel mai mult mă entuziasmează posibilitatea de a-mi pune ce butoane vreau eu în Control Center și abia aștept să testez funcția aceea de Files.

Tags:

2 Comments

  1. EPoX 21 iunie 2017
    • Cristian Florea 22 iunie 2017

Leave a Reply