Cum va arăta iPhone 12 Pro Max

Au apărut zvonuri noi legate de felul în care va arăta iPhone 12 Pro Max, care va fi flagship-ul Apple pentru anul 2020 – 2021.

Zvonurile vin de la niște producători de huse de smartphone, care au primit de la Apple randările cu noul telefon ca să știe cum să-și pregătească producția de huse. Ei spun că informațiile și fotografiile de mai jos sunt 70% accurate, deci pobabil vor mai fi schimbări mici (la cameră sau la notch), dar în linii mari cam așa va fi desgin-ul.

Am făcut un clip în care am povestit despre noul iPhone 12 Pro Max și am atașat și fotografii. Îl poți vedea mai jos.

Așa cum ziceam și în clip, design-ul este unul folosit în trecut la iPhone 5 și 5s, iar mai nou la iPad Pro. Nu e ceva ieșit din comun, dar recunosc, mie îmi place.

Probabil iPhone 12 Pro va fi lansat în luna octombrie sau noiembrie a acestui an și, sincer, abia aștept să se lanseze pentru că oricum voiam să fac un upgrade iPhone-ului meu de-acum care e un iPhone X. El încă funcționează foarte bine, inclusiv la jocuri consumatoare de resurse, dar aș vrea un upgrade de cameră foto și o baterie care să țină și mai mult. 😁

Ție cum ți se pare design-ul de la iPhone 12 Pro Max?

P.S: Dacă ți-a plăcut clipul de mai sus și vrei să fii la curent cu toate clipurile pe care le public, te invit să dai subscribe aici.

Tags:

Leave a Reply