Cine sunt câștigătorii concursului iPhone Photography Awards

Din 2007, de când a apărut primul iPhone, se organizează în fiecare an o competiție unde se pot înscrie doar fotografii făcute iPhone-ul. Competiția se numește intuitiv: iPhone Photography Awards (sau, pe scurt, IPPAWARDS). Anul acesta a avut loc a 10-a ediție a competiției, la care s-au înscris fotografi din peste 140 de țări. Premiul cel mare i-a fost acordat lui Sebastian Tomada, un tip din New York care a înscris în competiție fotografia de mai jos, făcută cu un iPhone 6s.

 

iPhone Photography Awards Winner

Children roam the streets in Qayyarah near the fire and smoke billowing from oil wells, set ablaze by ISIS militants.

Pe lângă premiul cel mare, au mai fost oferite 3 premii speciale, lui Brendan O Se din Irlanda (iPhone 6s), Yeow-Kwang Yeo din Singapore (iPhone 6 Plus) și lui Kuanglong Zhang din China (iPhone 7).

Iar dacă vrei să vezi mai multe fotografii făcute cu iPhone-ul, să știi că au fost oferite și premii pe categorii, după cum urmează: The America I Know, Abstact, Animale, Arhitectură, Copii, Flori, Landscape, Lifestyle, Natură, News / Events, Other, Panorame, Oameni, Portrete, Series, Natură Moartă, Apus, Travel și Copaci.

În categoria News / Events, pe locul 2, este premiată fotografia unui român, Thea Mihu, care a surprins grozav o seară de la protestele din februrie, în Sibiu. Îți las fotografia mai jos.

iPhone Photography Awards

Shot on February 4th, 2017 during anti-corruption protests in Romania, the largest protest since the fall of communism, where thousands of people protest creatively against Romanian government.

Nu în ultimul rând, dacă ești pasionat de fotografie, să știi că au început deja înscrierile pentru ediția din 2018 a competiției. Taxa de înscriere diferă în funcție de numărul de fotografii pe care vrei să le înscrii. Detalii găsești aici.

Tags:

One Response

  1. Eugen 7 iulie 2017

Leave a Reply