De unde poți cumpăra noul iPhone Red în România. Plus alte noutăți de la Apple

Săptămâna trecută, Apple a făcut câteva mișcări interesante, despre care vreau să vorbim mai jos. Probabil știi despre unele dintre ele (cum ar fi lansarea noului iPhone Red Edition), dar nu strică niște detalii în plus.

În primul rând, aplicația Workflow a fost cumpărată de către Apple și a fost transformată într-o aplicație gratuită în App Store. Sincer, nu știam despre această aplicație înainte s-o achiziționeze Apple, dar îmi place foarte mult, că te ajut să setezi niște „rețete” care să-ți facă viața puțin mai ușoară. Spre exemplu, prin intermediul aplicației îți poți seta un mesaj care să-ți apară pe telefon atunci când ajungi la birou (dacă vrei să-ți amintești ceva fix atunci) sau poți calcula câți pași ai făcut săptămâna asta. Sau poți, cu un simplu buton, să pornești un timer de 2 minute, ca să te speli pe dinți atât cât recomandă medicii dentiști. E destul de greu să-ți spun dacă o să-ți fie utilă. Mai bine o descarci folosind dând click aici.

Tot săptămâna trecută, Apple a anunțat o serie de produse (PRODUCT) Red, care nu numai că arată foarte bine, dar au și o componentă umanitară, pentru că o parte dintre sumele strânse din vânzarea acestora vor merge către lupta împotriva SIDA. Dintre produsele din categoria Red amintesc de iPhone 7 și iPhone 7 Plus, o curea pentru Apple Watch, huse și baterii externe făcute de Apple, dar și boxe și căști. Poți vedea aici întreaga listă de produse din categoria Red.

Mie iPhone-ul îmi place foarte mult. Nu-s un fan al culorii roșu, dar smartphone-ul ăsta arată excelent. De-aia am și vrut să văd de unde poate fi cumpărat în țara noastră. Așa că mai jos îți las o listă cu magazinele online din România care vând la momentul la care scriu acest articol noul iPhone Red Edition.

iphone red

Orange – poți comanda acum, iar livrarea se va face luni, pe 3 aprilie.

Apple iPhone 7 128GB Red – 855 € – Cumpără de aici;

Apple iPhone 7 Plus 128GB Red – 985 € – Cumpără de aici.

Cel.ro – poți face acum o precomandă. Nu știu exact când se va livra.

Apple iPhone 7 128GB Red – 4149 lei (aproximativ 910 €) – Cumpără de aici;

Apple iPhone 7 Plus 128GB Red – 4699 lei (aproximativ 1031 €) – Cumpără de aici.

Vodafone – noul iPhone Red e disponibil la precomandă, dar nu știu exact când se va livra.

Apple iPhone 7 128GB Red – 847 € – Cumpără de aici;

Apple iPhone 7 Plus 128GB Red – 985 € – Cumpără de aici.

Uite și un unboxing al noului iPhone, ca să îți dai seama mai bine de cât de frumos e. :D

Tot săptămâna trecută, Apple a anunțat lansarea unui nou iPad de 9.7 inchi, numit fix așa: iPad. Fără Pro, fără Air, fără altceva adăugat după cuvântul iPad. Partea faină e că noua tabletă este destul de ieftină, având un preț de pornire de 329 de dolari, comparativ cu 599 de dolari, cât era iPad Pro-ul de 9.7 inchi. Din păcate, încă nu e disponibilă în România, dar poți vedea ce specificații are pe această pagină.

Tags:,

Leave a Reply