Comparație foto: iPhone X versus Huawei NOVA 5T

Pentru că sunt mândru posesor de iPhone X și de Huawei Nova 5T, m-am gândit să fac un clip cu o comparație a camerelor foto pentru cele două smartphone-uri.

Și da, vorbim despre un telefon care depășește 4000 de lei ca preț de achiziție (iPhone X) și unul pe care-l găsești acum redus la 1500 de lei (Huawei Nova 5T), deci ai putea spune că nu e o comparație foto corectă pentru ambele capete.

Dar motivul pentru care am făcut această comparație este tocmai pentru că Huawei se apropie destul de mult de iPhone când vine vorba de camera foto, iar explicațiile le poți vedea în clipul de mai jos.

Ca o concluzie, cred că Huawei Nova 5T este un device foarte bun pentru prețul de achiziție și vine și cu bonusul că are Android 10 (cea mai recentă versiune Android) și Google Play Store (deci nu ai niciun fel de limitare când vine vorba de aplicații).

Dacă vrei să vezi ce-am mai scris în trecut despre Huawei te invit să dai click aici, iar dacă vrei să fii la curent și cu celelate clipuri video pe care le fac, te invit să dai subscribe aici.

Leave a Reply